Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vera7.. Köszi a választ ,sajnos nekem is rendszertelen a ciklusom hol rövid hol hosszú,meg már túl vagyok 3-vetélésen is sajnos.
Pontosan a ciklus hányadik napjától kezdjem a cickát inni?
Vera7
2016-02-08 20:42:41
Kira, a ciklus első felében a cickafarkat szokták inni, mert az segíti a peteérést. A második felében (ovu utántól) palástfüvet, mert az a méhnyálkahártyát erősíti, vastagítja.
De fontos tudni, hogy elsősorban azoknak érdemes inniuk ezeket a teákat, akiknek nem szabályos a ciklusuk, illetve túl rövid vagy túl hosszú. Másnál kavarodást okozhatnak (megnyújtják, lerövidítik, összekuszálják a hőgörbét), ha visszaolvasol a fórumban, láthatsz ilyenekre példát.
Ugyanakkor sok nőnek segít a ciklus rendezésében, vagy akár a teherbeesésben. (pl. nálam is így volt 3 évvel ezelőtt)
Kár, hogy nincs erre valami statisztika, hogy hány nőnek vált be és hánynak nem...
Kira84
2016-02-08 19:03:14
Sziasztok lányok.
Lenne egy kérdésem ,hogyan kell inni a cickafark és a palástfű teát?
A ciklusom 30-35 napos,
Sok helyen olvastam róla de mindenhol másképpen irják van aki a ciklus eldő napjától, van aki meg a ciklus utólsó napjától issza a cickafark teát.
Szóval mi a helyes kúra?
Zajlus
2016-02-08 17:43:03
Csak ebben a ciklusban volt ilyen alacsony.Az elözöekben nem igy nem tudom,mikor voltam laborban az eredményem jó volt.TSH: 1.90
Igy néz ki az elözö ciklusom
Ági41
2016-02-08 17:29:43
Zajlus, nincs neked pajzsmirigy problémád? A grafikon szerint alacsony a hőmérsékleted. Az LH fázisban is.
Zajlus
2016-02-08 17:06:45
Mariann gratulalok!
Archangel halkan gratulálok,remélem a napokba erösödni fog.
Hát nekem nagyon ugy tünik h majd ismét új hónap fog indulni.Nem adtam még fel,de ha holnap is lejebb mén akk tuti megkapom.Habár ma 2szer is olyan érzésem volt h megjött,de mikor kimentem megnézni semmi...
Vera7
2016-02-08 16:27:39
Lányok, találtam egy nagyon jó leírást (angolul) a coverline és az ovu meghatározásához. Ennek az oldalnak kb. a közepén van (az ún. "3 a 6 felett" szabály). Érdemes lehet tanulmányozni. :)
http://www.fertilityinstructor.com/bbt.html
Dorka76
2016-02-08 14:11:01
Nekem ezen a téren az ovant kapszula segített
Dorka76
2016-02-08 14:09:58
Nekem nagyon összeborított mindent. De mióta nem iszom helyeáltam
Dorka76
2016-02-08 14:08:29
Vera én már több mint egy hete nem iszoma cickafark teát.
Pontosan a ciklus hányadik napjától kezdjem a cickát inni?