Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
hugery koszonom :) remelem igazad van es tenyleg csak bujocskazik a picurka.
Szerintem szep a gorbed es a 31+1-jei egyuttlet tokeletes. Mi csak egyetlen egyszer voltunk egyutt ebben a ciklusban 6-an es... hat...lass csodat. Bar elkiabalni nem akarom de elvileg itt van a pocakomban...
Jonni fog az a golya, siman lehet hogy most! Drukkolok :)
hugery
2016-02-07 10:52:58
Csöpszi én nem vagyok szak€rtő, ez a görbe "gyönyörű"... az a babóca ott bújkál!!!!!!
A mai állásom. 31. és 1-én voltunk csak együtt.......lassan csak megszokásból méregetek, a gólya mikor talál rám?
csöpszi
2016-02-07 09:43:45
SzMZs azt hittem majd irsz valami megnyugratot vagy kevesbe megnyugtatot a helyzetunkre... az ultrahangos szerint ha 1-2nappal kesobb volt ovum mint ahogy gondoltam is van esely h meg olyan picike volt hogy nem latszodott. Olvastam olyanrol is akiknel csak 8.heten lett lathato a baba a petezsakban szivhanggal...
Nekem 6-ara tette be eloszor a gep az ovumat. Igazsag szerint ne tudom mikor lehetett. 1-5ig ovuteszteltem de full negativ volt az osszes reggel-este... 6-an mar nem mert felhagytam vele
Aznap voltunk egyutt. 8-an uh a legnagyobb tuszo 11mm volt es bo folyadek a douglasban... tehat valiszinuleg megvolt az ovu. Most is ott van a gep szerint. De akkor elvileg 8-max 9-en mar meg kellett termekenyulnie es akkor....mar kellett volna latszodnia az uh-n februar 4-en... persze olvastam melso falon levo megtapadasrol hogy ugy csak kesobb latszik... meg hatrahajlo mehrol bar tudtommal nekem nincs ilyenem... :/ hat a legjobbakban bizunk es varunk. Februar 23-ig meg nem adom fel a remenyt mert az igazi orvosom aki 4 hetesen latott akkorra hivott vissza... lehet h o latta h addigra lehet belole valami???
Kozben bebiggyesztem a gorbem hogy lassatok mikrol hablatyolok...
Szoval SzMZs kerlek szakerts meg :) :*
SzMZs
2016-02-07 09:18:51
Dorka még teljesen beleférsz a tegnapi pozi ovuteszttel, 12-36 órája van megrepedni LH csúcs után a tüszőnek, az még holnap reggel is lehet ;)
Mariann ;) +++++++
Dorka76
2016-02-07 09:01:49
Jó reggelt lányok :) Hát nem tudom, hogy most van vagy lesz e peteérésem, mert az eddigi ciklusaimnál ilyenkor már elég látványos zuhanás és emelkedés volt tapasztalható a hőgörbémen. Az is lehet, hogy megint cisztám lesz mint 4 hónappal ezelőtt. Na majd meglátjuk :)
Arivett07
2016-02-07 07:49:08
Sziasztok Lányok! Kellett nekem tegnap panaszkodni :-))) Dorka ez aranyos volt!!! Azért ne facsard ki teljesen :-)))))))
Mariann várunk!!!!
Arivett07
2016-02-07 07:49:06
Sziasztok Lányok! Kellett nekem tegnap panaszkodni :-))) Dorka ez aranyos volt!!! Azért ne facsard ki teljesen :-)))))))
Mariann várunk!!!!
SzMZs
2016-02-06 22:59:58
Akkor viszont kalmopyrin a térdek közé :D
Dorka76
2016-02-06 22:58:09
Hááát lányra gyúrunk
SzMZs
2016-02-06 22:36:21
Hajrá Csöpszi :-*
Dorka, elég holnap este, de ha nagyon nem bírtok magatokkal holnap hajnalban már lesz versenyképes csapat, max fiatok lesz :D
Szerintem szep a gorbed es a 31+1-jei egyuttlet tokeletes. Mi csak egyetlen egyszer voltunk egyutt ebben a ciklusban 6-an es... hat...lass csodat. Bar elkiabalni nem akarom de elvileg itt van a pocakomban...
Jonni fog az a golya, siman lehet hogy most! Drukkolok :)