Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én 38 dpo-n megyek a nődokihoz. Január 2-án volt az ovu, erős fájdalmakkal.
Remélem, már lesz szívhang.
SzMZs
2016-02-07 15:54:09
Mariann, szupi, tudtam én :P
A kisfiú katonák, tehát az y-onosok gyorsabak, ám hamarabb elfáradnak. A lányok, azaz az x-esek pedig lassú, erős járművek :D Ha az ovuláció előtt 12-18 órával történik az együttlét, nagy valószínűsége van a kis srácnak, míg mondjuk egy 36-48 órája bekészített csapatból nagyobb valószínűséggel kerül ki egy erős kis csaj győztesen :D Garancia egyikre sincs, de nekünk bevált a másfél nappal ovu előtti lamúr a kis lányhoz :) A középső fiam pedig néhány órával a tüszőrepedés előtt került be a versenybe :D
SzMZs
2016-02-07 15:49:17
Csöpszi, mivel pont határon mentél, és tudom milyen kis parás vagy, ezért nem írtam bővebbet :P
Igazság szerint sok függ az uh géptől is, csütörtökön minden kiderül ;)
Nekem amikor szabályos, de üres petezsákom volt tavaly januárban, pozitív teszt után voltam 24 nappal dokinál, tehát minimum 34-36 nappal ovu után. A görbém is csak 3-4 tizeddel húzódott az alaphőm felett, úgyhogy tudtam, hogy nem lesz benne baba. A kontroll UH-ra már el sem jutottam, megindult a kilökődés.
Benne van a pakliban, hogy csütörtökön már lesz szép kis embrió, de az is, hogy összeesik a petezsák.
Egyet tudsz tenni, elfoglalni magad valami egészen mással erre a 4 napra ;)
Arivett07
2016-02-07 15:32:47
Mariann szuper!!!!! Most akkor tessék nekünk szorítani!
csöpszi
2016-02-07 15:26:31
Mariann szuper hirek! Koszonom es gratulalok :)) bar en ereztem hogy babas vagy ;) vigyazz magatokra :)
Krisz27
2016-02-07 14:25:38
Mariann: Gratulálok :)
mariann81
2016-02-07 14:23:21
Csöpszi, az első babám melső falon tapadt meg, 43 cn-on még nem volt szìvhang. Egyébként ne agyalj! Hő magas, vérzés nincs, teszted pozi-hagyd egy kicsit hadd bujkaljon, utána kukkolod még eleget :)
SzMZs a fiú-lány készítés titkára kíváncsi lennék, mikori a lány ill. fiú? Ovum 15 cn volt.
Reggeli clearblue pozi 2-3 hetet jelez, mostmàr csak azt remélem jól kapaszkodik a csöppöm.
Szorítok a többieknek.
Dorka76
2016-02-07 13:37:06
Köszönöm Krisz :) Most visszakerestem amit írtál :) Nekem ez a második nap hogy pozi a teszt. Előzőleg is volt két csík de az végül kiderült, hogy még negatív. a tegnapi meg a ma déli viszont egyértelműen pozitív :) Azért vagyok ennyire bátor az ovu tesztek használatával, mert rendeltem egy egész hónapra valót úgyhogy van miből használni :) Kíváncsi voltam, hogy hogyan alakul mensi után napról napra :) Hát most látom :D ;)
Krisz27
2016-02-07 13:12:43
Dorka: Igen akkor még várat magára :), szerintem este ne csinálj újabbat, de Te tudod. Írtam Neked hogy Nekem is mindig több napig volt pozitív. Ez már a 3. nap? szerintem holnapra már negatív lesz és meg is lesz az ovu :)
Csöpszi: Veled vagyok, szurkolok Nektek. Én a a 32. dpo-n voltam a dokinál, akkora már 7,3 mm volt a CRL és volt szívműködés is. Lehet hogy tényleg hamar mentetek. Ne idegeskedj, persze könnyű ezt mondani, tudom. De mást most nem tehetsz.
Dorka76
2016-02-07 13:03:30
Csináltam délben egy ovu tesztet megint. Tegnap mind a két csík egyforma erős volt, most viszont már a teszt csík erősebb mint a controll csík. Szóval elméletileg még várat az az ovuláció. Este is csinálok majd egy tesztet :)
Ti hogy látjátok?
Én 38 dpo-n megyek a nődokihoz. Január 2-án volt az ovu, erős fájdalmakkal.
Remélem, már lesz szívhang.