Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dorka76
2016-02-09 11:58:48

Jó reggelt Lányok :) Nekem ma ilyen a görbém. Azért vicces, hogy bejelöltem, hogy volt tojcsizás, meg pozitív ovuteszt, a hőm is pont úgy süllyedt és emelkedett mint ahogy egy ovulációnál kell és ennek ellenére nem rakta át a rendes helyére az ovumat a grafikonon.
Archangel85
2016-02-09 10:12:40

A mai intimed volt. Gorbe nincs ho 37.1
13 dpo
Hülye tesztek
Vera7
2016-02-09 08:26:06

Archangel, a tegnapi teszten rendesen látszott a csík, és nem száradási volt, hanem szép rózsaszínű. A mait milyennel csináltad?
Hányadik dpo-n vagy? Van görbéd?
El ne kenődj, még bármi lehet, talán csak várni kell még pár napot. :)
Archangel85
2016-02-09 08:18:25

Ma reggel másik fajta teszt negatív. Most elkenődtem rendesen :( ;(
Kolibri84
2016-02-09 07:25:04

Kira ez borszaszto, belegondolni is szornyu :(

En ma igy allok. Tegnap elkezdtem tesztelni, szerintem pentek korul lesz esedekes az ovum. Valamiert tegnap ota lement a hom 36,3-ra.

Ma delelelott megyek dokihoz (endokrinologus), meglatjuk mit mond.
hugery
2016-02-09 07:11:46

Sziasztok! Arivett én is csikot huzok. Holnap vagy le vagy felfelé elindulhatna.
Arivett07
2016-02-09 06:22:40

Szia Kira! Hu, ez a sok vetélés elhiszem, hogy megviselt lelkileg. Az egyik ismerősöm mesélte, hogy náluk is ez volt a helyzet, és kiderült, hogy vérhigítót kellett kapnia, mert ott voltak problémák, ezért vetélt el mindig. Persze az első babájál semmi baj nem volt, ez most később jött ki nála. Szerintem nézess vagy kérj ilyen vizsgálatot is!!!
Lányok, én továbbra is húzom a csíkot... Pedig vettem most másik hőmérőt :-)), ami 2 tizedesig mér, azon 36,39. Mondhatnám, hogy szép kiegyensúlyozott a görbém (ha már én nem vagyok az).
Többiek hogy álltok? Úgy el van mindenki tűnve....
Kira84
2016-02-08 22:23:39

Vera7
Az első 2 spontán vetélés volt,sajnos későn derült ki hogy inzulinrezisztenciám van,meg alul működik a pajzsmirigyem.
A 3-nál 8,5 hetes voltam,sajnos ő beteg volt nem nőt a hcg hormon megfelelően és magától beindúlt a vetélés de orvosilag kellett befejezni ez 9-hónapja volt,de még azóta sem állt vissza a ciklusom. Most genetika vizsgálatra kell mennem a párommal mert lehet ott is gond van,meg a sok szoros vetélés után lehet csak beültetéssel maradna meg azt mondta a dokim.
Vera7
2016-02-08 21:21:26

Kira, nagyon sajnálom a vetéléseket. :( Még egy is szörnyű, nem hogy három egymás után. :( Voltál már valamilyen kivizsgáláson? Lehet tudni, mi okozta őket?
Vera7
2016-02-08 21:20:20

Kira, a cickát kezdheted már akkor, amikor megjön, mert a mensis görcsöket is enyhíti állítólag (én ezt nem tapasztaltam, mert hál' Istennek nem vagyok nagyon görcsölős). Utána majd fontos lesz tudni, hogy kb. mikor van ovud, hogy utána válthass a palástfűre.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!