Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Remélem Vera hogy tényleg igaz lesz. Nem sok jót olvastam erről a tesztrol amúgy. :/
Vera7
2016-02-08 09:22:03
Archangel, a fotón is látni !! Jaj de jó ! Halkan gratulálok ! :)
SzMZs köszi, hát még az is lehet, hogy szombaton.. Bár fura, hogy aznap már 36.6 volt a hőm, ami elvileg 2-3 tizeddel magasabb, mint az ovu előtti stabil 36.3 - 36.4 . (Ez a múlt hónapban is ennyi volt).
Kicsit nyugtalanító, hogy nincs összhangban a hő és a teszt. :(
Archangel85
2016-02-08 09:06:30
Sziasztok!
Ha minden igaz 2 nap van a nem vártig.
Rákukkantanátok a tesztre? Élőben egyértelműen látni...
Vera, 5 napja van a hőnek felmenni ovu után, de ha pénteken még pozi volt az ovuteszt,akkor szombaton lehetett a tüszőrepedés ;)
SzMZs
2016-02-08 08:40:39
Hugery, nálad most nem érdemes átlagot vonni, mert volt náthás időszakod, ami megemelgette a hődet, én olyan 36,3-4 körülre tenném ;)
Vera7
2016-02-08 08:36:56
Jó reggelt!
Mariann gratulálok !!! :)
Dorka, ha minden jól megy, holnapra szépen megugrik majd a hőd. :)
Az a fránya cickafark.. :( De a görbét akárhogy is deformálja, a hatása mégiscsak az, hogy segíti a peteérést, úgyhogy szerintem ezzel a résszel nem lesz bibi. :)
Nekem megy fel egyelőre, ahogy kell. A fertilityfriend áttette az ovumat péntekre, az itteni hagyta csütörtökön. (Csüt. és péntek volt pozi az ovuteszt.)
Ma este megyünk dokihoz, hogy kivizsgálásokat kérjek. Kicsit izgulok, hogy mit fog mondani. Remélem segít, és nem zavar haza. :)
hugery
2016-02-08 08:26:57
SzMZs szerinted most hol az alaphőm? Légyszí!
hugery
2016-02-08 08:25:29
Dorka76 az enyém a barátcserjétől lett ennyire cikcakkos és magasabb 2 tizeddel legalább. A mai nap vízválasztó, innen le vagy fel fog menni, palástfüvet, E vit ból 400 magamhoz veszem, bízom a csodában, jó lenne itthon nyugiban várakozni. :$
Szurkolok mindenkinek!
Dorka76
2016-02-08 07:41:17
Jó reggelt Lányok! :)
Remélem ez a hőleesés azt jelenti, hogy megtörtént az ovuláció :) Mondjuk a rendszer ennek ellenére nem igazította magát ehhez. A cickafark jól bezavarta a rendszert. :( Na mindegy. :) Mivel csináltam ovu teszteket így remélem jó időben kaptam le végre apát ;) Ki hogy áll? Vera neked milyen a görbéd?
Kolibri84
2016-02-08 06:35:06
Kerulget az influenza, pont ezen a heten :(
Lazam szerencsere nem volt, ezert is lepett meg a ma reggeli alacsony ho
Meg nem kene leesnie.