Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nevergiveup
2016-02-08 06:33:14

Szia Arivett!

Nekem tegnap leesett a hőm (előtte pár napig ugye nagyon beteg voltam), ma ovus fájás (nekem az elvileg közvetlen ovu után van).....nem értem. Lehet laza 5 napot kitolódott. Ha innen számolva 14 nap múlva jön meg, akkor tuti megvolt.:) Ebben a ciklusban amúgy sem javasolta a babásodást, de örülök ha nem marad el ebben a hónapban sem.

A görbe teljesen irreális, összevissza mértem...
Arivett07
2016-02-08 06:17:11

Sziasztok! Nekem ilyen a mai, tegnap később keltem másfél órával, lehet azért ment feljebb?
Nevergiveup te hogy állsz?
Kolibri84
2016-02-07 21:08:09

Mariann gratulalok!
Remelem mindannyian hasonlo sorsra jutunk hamarosan :)
hugery
2016-02-07 19:30:10

SzMZs szerinted nekem mi az alaphőm, olvasta hogy számolják, eddig nem próbáltam
SzMZs
2016-02-07 19:10:29

Én úgy tapasztaltam, hogy egy 4-5 tizedes emelkedés szokott egészséges progeszteron szintet feltételezni :) Ettől persze lehetnek eltérések, főleg felfelé ;) Nyilván ez még nem garantál semmit, de mindenképp jó ;)
mariann81
2016-02-07 16:34:15

Köszi mindenkinek. SzMZs, mennyivel kell az alaphő felett lenni egy babás görbének?
Én február 16-an megyek dokihoz, ezt még a konizacio utáni ellenőrzesre kértem. Tudom korai de legalább megnezi a doki, hogy jó helyen van.
csöpszi
2016-02-07 16:33:43

Najo nem birtam ki :D hahaha...
36,6 az alaphom es ahhoz kepest 0,6-0,7 tized amit felugrott :D ez legalabb jo sok :p
De most mar tenyleg befejeztem csajok. :)
Kicsifény
2016-02-07 16:28:49

https://tervezettbaba.hu/tudastar/fiut-vagy-lanyt-szeretnel
csöpszi
2016-02-07 16:24:08

Koszonom SzMZs :) egyaltalan nem baj h leirtad olvastam mar mindenfelet jo ha mindenre fel vagyok keszulve.
Azt viszont nem tudom mennyi az alaphom. :p
De inkabb nem is szamolom ki es nem agyalok. Szerdan koncertem van (zenesz vagyok) ugy dontottem nem adom meg a lehetoseget annak h egy esetleges rossz verkep miatti kidkadas ranyomja a belyeget erre, ugyhogy azert sem megyek be hamarabb. Majd az uh napjan letudok mindent. igy most gyakorlok, ma voltunk allatkertben szoval kikapcs van es a leheto legkevesebb agyalas. Na meg persze pozitiv gondolatok :p
Krisz Neked is koszonom a tapasztalatokat es a drukkolast :)
Amugy a vegen tenyleg babadomping lesz a forumozok kozt ;) hajra mindenki!!!
Ági41
2016-02-07 16:15:52

Én hétköznap 37,15 körüli értékeket mérek reggelente.
Semmi vérzés, barnázás nincs. Szerintem sokat jelent, hogy itthon vagyok táppénzen, nincs idegeskedés stb.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!