Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
SzMZs
2016-02-09 18:41:41

Köszi Arivett, jól :) Most egy ideje nem csípődött be, szépen hatott a gyógytorna, azóta is csinálom szorgalmasan :)

Ma beírattam az oviba a középső Fiamat is, szeptembertől minden Pasim eljár otthonról :D

Ági, lesz ott szívhang ;)

Mariann, nődokitól tudsz kérni hcg-re beutalót, vagy elmehetsz magánlaborba is, oda nem kell más csak te :)

A mindjárt megjön érzés ilyenkor teljesen normális, akár egész nap is érezheted, valóban szedhetsz rá magnéziumot, de kimondottan feküdni szerintem nem feltétlenül kell emiatt :)

Archangel, 2 nap múlva tesztelj újra, a tegnapi milyen teszt volt? Írtad, hogy nem jókat olvastál róla, miket pontosan?
Arivett07
2016-02-09 18:01:47

SzMZs, Krisz ti hogy érzitek magatok? SzMZs hátad fáj még? Anita?
Arivett07
2016-02-09 17:58:37

Hugery bocsi, most tudtam visszanézni. Tenyleg te is vonalzózol! Most megbosziztam, indulsz felfelé!!!
Arivett07
2016-02-09 17:57:20

Hugery, Nevergiveup ti hogy álltok?
Renata1989
2016-02-09 17:57:13

Bízom benne hogy fenn marad a hő,mar annyiszor csalódtam.. Jó lenne most már örülni is végre valahára! :) Pénteken kellene megjönnie remélem nem fog!
Vera7
2016-02-09 17:52:52

Köszi Dorka, aranyos vagy! :) Bár úgy lenne, és egyszerre mennénk majd dokihoz pár hét múlva! :)
Dorka76
2016-02-09 17:23:38

Vera remélem, hogy nem kell a mensid alatt vérvételre menned. :) Mert már más miatt kell majd dokihoz menned :)
Vera7
2016-02-09 17:11:38

Ági, de jó, hogy már látszik a kis embrió! :) Legközelebb biztosan lesz szívhang is. Vigyázz magatokra! :)
Vera7
2016-02-09 16:45:06

Renáta, szerintem is nagyon biztató ez a magas hő, csak így tovább! :)

Kolibri, ezek szerint ma vettek Tőled vért? Vagy már korábban?
Én tegnap voltam dokinál, és majd a mensi alatt megyek vérvételre.
Remélem, nálad is és nálam is rendben lesz minden! :)

Mariann, ha fáj a pocid és nem vagy jól, akkor tényleg inkább maradj otthon és pihenj! Annak idején én sem tudtam dolgozni, már kb. 5 hetes kortól. Van, akit jobban megvisel a terhesség (főleg az eleje). Nem baj ez, az a fő, hogy ha úgy érzed, akkor pihenj! Most az egészségetek a legfontosabb! Utána dolgozhatsz még a nyugdíjig eleget! :)

Dorka hajrá, ez a hónap a miénk lesz! :)
Kolibri84
2016-02-09 16:02:15

Renata igy laikuskent szepen fent van a hod 37 folott - remenykedjunk, hogy fent marad! :)

Ma voltam dokinal, szerinte minden ok, ne parazzak. Azert megnezik a TSH-t es tarsait, nagyjabol egy het mulva lesz eredmeny, szoritsatok.

Addig is elkapom a ferjet ketnaponta ;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!