Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2016-02-10 07:38:41

Állok egy helyben :(
szirmaie
2016-02-09 23:27:58

Köszönöm, SzMZs ! Pont tegnapelőtt voltunk együtt, igyekszem a ma estét is úgy alakítani. ;) A méhnyak nyitottságát elég nehezen tudom eldönteni, állítólag még nem szült nőknél ez nem mindig egyértelmű. A magasságát kora este szoktam, mert ezt már én is hallottam, h össze-vissza változhat a nap folyamán, de este talán mérvadó. Amit nem értek, h az egyéb jelek, mint nyák, hasszurka, inkább 2 napja volt, pl. az előző, normálisan végig hőmérőzött ciklusban is 2 nappal a "gép által kidobott" nap után lett csak pozitív az ovuteszt, nem látszik, de a görbe 21. napján.
szirmaie
2016-02-09 22:38:58

Köszönöm, SzMZs ! Pont tegnapelőtt voltunk együtt, igyekszem a ma estét is úgy alakítani. ;) A méhnyak nyitottságát elég nehezen tudom eldönteni, állítólag még nem szült nőknél ez nem mindig egyértelmű. A magasságát kora este szoktam, mert ezt már én is hallottam, h össze-vissza változhat a nap folyamán, de este talán mérvadó.
Nevergiveup
2016-02-09 22:30:07

Megy a drukk mindenkinek Csajok, van pár szép, ígéretes görbe!:)

Mariann gratula a 2 csíkoshoz :)))
Csöpszi, ne aggódj, minden rendben lesz pár nap múlva :)
Ági, lesz szívhang a következőre!:)

Bocsi, hogy ritkán vagyok, de nem történik semmi, várom, hogy hogyan alakul ez a kitolódott ciklusom....vajon volt-e ovu (elvileg kellett, csak jó későn), feljebb megy-e a görbém? Pár napig jó kis tojcsis nyákom volt, az is igazolja, ovutesztet nem csináltam, mert folyton annyit ittam (betegek vagyunk férjjel), hogy híg volt a pisi..:D

Várakozok, és meglátom, egyáltalán görbe alapján megvolt-e.

SzMZs
2016-02-09 22:11:26

Ne a méhnyak magasságát nézd szerintem, hanem a nyitottságát, a magassága napszaktól és terheléstől függően változik, nekem nagyon sokszor volt viszonylag alacsonyan pozitív teszt után is, sőt volt olyan, hogy ovukor egészen magasan nyitva volt, másnap teljesen zártan alacsonyan. A mai a pozitív LH csúcs, de az lenne a legszupibb, ha 2 napja is lett volna lamúr, meg ma is ;)
szirmaie
2016-02-09 21:48:24

Sziasztok lányok! Tudnátok segíteni? Már majd' 60 napja nem jött meg, az ünnepek alatt nem nagyon néztem a hőmet, azóta meg elkedvetlenedtem kicsit. Most 3. napja csinálom az ovulációs teszteket, mert kicsit nyúlós a nyákom, hátha most lenne valami. A teszt ma szerintem pozitív lett... Életemben először csináltam képet, szerintetek is itt már pozitív? A képen a felső a mai, az alsó a tegnapi : http://kepfeltoltes.hu/view/160209/tmp_23659-IMG_20160209_205014775414529041_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Amit nem értek, hogy ma sokkal lejjebb van a méhnyak, mint eddig, és a hasam inkább 2-3 napja fájt jobban, mint ma. Szóval szerintetek lehet azért, hogy most lesz majd ovuláció? A méhnyaknak mikor kell feljebb mennie ovuláció előtt? A hőm ma reggel 35,85 volt, de már ennek sem tudom, mit tulajdonítsak. :/ Minden tanácsot köszönök előre is!
Arivett07
2016-02-09 21:30:18

Renata megy a drukk neked is!!!!!
Kolibri84
2016-02-09 20:30:11

Vera, ma vettek vert rogton vizsgalat utan. Bar nem szamitottam ra, igy jobb is - egyszerre letudtam.

Csopszi, Mariann, Agi, Kata kuldom a pozitiv energiat!

Arivett, Vera, Dorka, Hugery, Zajlus, Krisz ez a mi honapunk lesz ;)
Es remelem nem felejtettem ki senkit, szerencsere porog a forum ezerrel igy neha lemaradok picit a tortenesekrol
hugery
2016-02-09 19:27:12

Arivett úgy legyen! :) holnaptól feljebb lesz :) eszem iszom mindent amit csak tudok, jövő csütörtökön vizsgázok, akkor mensit nem akarok! Márc elejére időpontom van a kaáliba.
Drukkolok nektek!
csöpszi
2016-02-09 18:56:47

Huuu de feleledt a forum :)))
Agi! Ezek nagyon jo hirek, tuti minden ok natok!
Nekem is drukkoljatok hogy holnap utan mar ott legyen a kis embriocska :))
En nagyon bizom, teljesen pozitiv vagyok :)
Megy a hajra mindenkinek!!! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!