Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kolibri84
2016-04-20 22:00:58

Koszi Csopszi a biztatast! Probalok nem ezen agyalni, de olyan nehez! Plane hogy tunetek is tarsulnak ehhez a honaphoz. Ez a gorbe eddig más mint a tobbi. Meg 6 nap es kiderul.
Kolibri84
2016-04-20 21:56:07

Szaby elvileg a pozitiv teszt napja es masnap a legeselyesebb a nagykonyv szerint :) szerintem holnap beteszi a gep az ovut

Nevergiveup csak most olvastam vissza - sajnalom, hogy megjott. Pedig olyan biztato volt a gorbed. Idezek vkit innen: erre a honapra egy ronda, de babas gorbet kivanok neked!
Szaby86
2016-04-20 21:42:50

Sziasztok!
Az lehetséges, hogy a 25. ciklus napomon legyen ovulációm?
Mert eddig úgy tűnt hő alapján, hogy kimarad ebben a hónapban.
A 10. naptól kezdve mindennap használtam ovu tesztet, és végig negatív volt.
A tegnapi napot hagytam csak ki, ma viszont megint teszteltem este fél 7körül és pozitív lett.
(nem erősebb, mint a kontroll csík, de majdnem ugyanolyan)
És pont ma délután együtt is voltunk a párommal.
Akkor így jó az időzítés, vagy érdemes holnap is együtt lenni a nagyobb sikeresség érdekében?
hugery
2016-04-20 21:01:37

Nem tudom az értékhatárt fejből, de a prolaktin tuti magas. Szeged sztk dr Sajti Ilona endokrinologus, hosszu a várólista, rendel magánban is!
Arivett07
2016-04-20 20:47:19

Többiek? Nektek vmi èszrevétel Chill által leírt eredményekhez?
Arivett07
2016-04-20 20:45:29

Chill ezek az eredmények nem túl jók. Tsh, Fsh és a prolaktin is nagyon magas. Ezekkel az eredményekkel nem sok esély van a babára. Tényleg kell egy jó orvos, aki helyre teszi ezeket az értékeket. Sajnos Szegeden nem tudom, én az ország nyugati részén élek. De ezekkel az értékekkel lehet érdemes Pesten egy jó helyet keresni. Itt többen voltak a Mensmentisben, és csupa jó tapasztalatok voltak. Szerintem érdemes lenne! Bocs, ha megijesztettelek, de ezek az értékek nem a legjobbak.
hugery
2016-04-20 20:31:49

Arivett nem tudom mikor volt az ovu, a 8. nap tájékán nagyon fájt két nap. 16-17. ciklusnapon volt sürű tojás, de ragadós! (bocs), két hete kb fehér krémes. De mensi előtti nap voltam utoljára együtt, egyéb technikai okból lájtosra sikerült ez a hónap. Barátcserjézek, vitaminozok.
csöpszi
2016-04-20 20:27:35

Arivett Kolibri ez biztato! Nekem is hasonlo volt kremes folyas es mensiszeru erzes :) drukkolok lanyok :) ;)
Kolibri84
2016-04-20 20:03:16

Arivett :)))
Most mar a mellem is feszul, ami mensi elott 4 nappal szokott csak.
Olyan most jott meg erzesem volt egesz nap es szaladgaltam a mosdoba. Elore bocs a reszletekert: kremszeru folyas (higabb mint a tojcsisnyak elotti).
Meglepett, mert ovu utan sivatag szokott lenni.
Chill
2016-04-20 19:18:49

FHS 6.29
Szabad T4 13,27
LH 4.65
FSH 10.63
Prolaktin 980.5
Ösztradiol 134.7
Tesztoszteron 1.8

Nagyon köszönöm! Továbbra is érdekelne olyan doki Szegeden vagy környékén akit ajánlanátok :) Vagy bármilyen jó tanács, tapasztalat!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!