Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
A palástfű tea az tényleg késleltetheti a menstruációt?
Valakinek esetleg tapasztalat erről?
Én most kezdtem először ovu után kb. 3 nappal inni.
És ma olvastam, hogy valakinek csak Norcoluttal jött meg, miután ezt a teát itta.
Én azért kezdtem el inni, hátha segíthet a beágyazódásban, de most elbizonytalanodtam, hogy folytassam-e tovább vagy sem.
Általában 30 naposak a ciklusaim, ebben a hónapban viszont kitolódott az ovuláció a ciklus 26. napjára.
Tehát elvileg jövőhét szerdán lenne a nem várt nap.
copfos
2016-04-28 18:31:18
PCO info:
http://mensmentis.hu/pcos-tunetei/
copfos
2016-04-28 18:28:33
Esztike, szerintem kérjél háziorvostól beutalót endokrinológushoz.
Mivel már előfordult nálad ciszta, és hosszúak a ciklusaid, ezért lehet, hogy PCO-d van (policisztás ovárium szindróma).
Amíg ez nincs rendberakva, addig szerintem nem lehet baba.
Tipp: a görbédből ítélve egyébként pár napon belül menstruálni fogsz.
hugery
2016-04-28 17:09:49
Lisa74 köszi a biztatást!! :)
BorESZTIKE
2016-04-28 13:04:32
Írtam ,hogy március elején a jobb petefészkemben volt 45 mm-es majd március végére 42x28 mm-es benne két 11 mm-es tüsző mellett néhány kisebb. Másnap laborba voltam és a kiértékeléskor április elején a dokim azt mondta,hogy ha még mindig panaszos leszek tehát a menstruációkor akkor 1-2 hónap múlva menjek vissza. Ehónapban nem jött meg. Nem tudok most semmit ami nagyon zavar.
csöpszi
2016-04-28 11:49:17
Boresztike Neked nincs cisztad? Nagyon magas a hod es ugy nez ki mintha peteeresed sem lett volna ebben a ciklusban... :/
BorESZTIKE
2016-04-28 11:42:58
Maival
Kolibri84
2016-04-28 11:26:36
Arivett mindeketten utazunk. En ovu elott o meg ovu utan :(
Csopszi meg van par nap az ovuig, szoritok!!
csöpszi
2016-04-28 09:02:43
Lanyok a hom egyre alacsonyabb se nyak, se fajdalom, se ovuteszt nem bizonyitja hogy ovu kornyeken lennek :((( lehet hogy nem lesz peteeresem..? Meg van par nap de valahogy nincs jo eloerzetem...
Arivett07
2016-04-28 08:18:02
Kolibri akkor megint együtt futunk neki a hónapnak! :-) Te utazol vagy apajelölt?
A palástfű tea az tényleg késleltetheti a menstruációt?
Valakinek esetleg tapasztalat erről?
Én most kezdtem először ovu után kb. 3 nappal inni.
És ma olvastam, hogy valakinek csak Norcoluttal jött meg, miután ezt a teát itta.
Én azért kezdtem el inni, hátha segíthet a beágyazódásban, de most elbizonytalanodtam, hogy folytassam-e tovább vagy sem.
Általában 30 naposak a ciklusaim, ebben a hónapban viszont kitolódott az ovuláció a ciklus 26. napjára.
Tehát elvileg jövőhét szerdán lenne a nem várt nap.