Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2016-05-08 09:49:42

Sziasztok!
Lehet hogy felszívodott, és nem alakult cisztává, de ezt biztosra a doki láthatja uh- val.
Kedd óta nem mértem rendszeresen ( le vagyok törve az érettlen petesejtjeim miatt). Viszont szerelem/ boldogság aktívan volt a héten :)
Lányok drukkolok nektek!
csöpszi
2016-05-08 07:25:46

Hat remelem hogy kapok valamit amitol rendbejovok. Mindent felboritott nalam ez a mutet vagy meg a terhesseg mert elotte sosem volt ilyen problemam :(
Lanyok ha nem erett meg az a 10mm-es tuszo amit aprilis 22-en lattak, akkor az is cisztava alakult most?
Eprike, ez szep :) hajra! Nevergiveup az elozo terhesseg nalunk egyetlen ovu napjan tortent egyuttletbol sikerult!
Hajra lanyok!
Nevergiveup
2016-05-08 06:16:53

Eprike! Tetszik a görbéd, szurkolok, hogy sokáig így maradjon!:)

Nekem muszáj volt kivennem két 36,9-es értéket, így betette az ovut (egy nappal későbbre). Sajna az ovu előtt vagy 1,5 hét betegeskedésem volt, így nagyon magas ott a hőm..:/
Furi ez a ciklus, alig éreztem az ovut, pedig nekem mindig nagyon szokott fájni...csak az ovutesztek halványodása jelezte, hogy megvolt....remélem pont ez jön be, ahol nem volt fájás (komolyan, már mindent jelnek veszek :)). Sokat mondjuk nem várok, de lehetett az ovu, de mi csak aznap este voltunk együtt...nem tudom ez mennyire jó....(és nyákom sincs nagyon mostanság..:()
Eprike
2016-05-08 05:34:00

Csöpszi ahogy Arivett mondja! Nekem is napi 2szer fél szemtől tehát mini adagtól lett pé. Kitartás!

Én ma így... innen lehet nagyot esni. Úgy érzem a holnapi hőm döntő lesz.
Arivett07
2016-05-07 07:33:36

Csöpszi ne keseredj el, Clostyval lesz pé-d!

Megy a drukk mindenkinek!
Arivett07
2016-05-07 07:32:27

Ági, a hôd is azt mutatja, hogy szerdán volt ovud. Hajrá!

Bkata merre vagy? Te hogy àllsz?
Eprike
2016-05-07 05:14:42

Lányok köszönöm a drukkot. Egyenlőre elromlott a hőmérőm stílisban vagyok :) jó lenne, ha tényleg babóca lenne, de már annyi tünetet produkálok,hogy tuti csak a nagyon akarás miatt van ez. Tegnap sokat émelyegtem. Mindig fáradt vagyok (bár ez nálam mindig előfordul) na meg este jöttünk haza párommal. Buszon meg füstölt kolbász illatát éreztem de úgy mintha orrom előtt lengettek volna vagy 2párat xD persze utam csak a mekis kaja illatát érezte.... szóval nem tudom hogy éreztem ennyire erősen a kolbászt elvileg nem volt a közelben senkinél. Na szóval ilyen fura dolgok alakulnak xD most vagy baba lesz vagy mehetek diliházba :) De még van 3 napom mensiig. Ha a hőm engedi, kedden tesztelek. Múlt évben azon a napon teszteltem pozit. Talán megint szerencses tizedike lesz. Ha nem ...legalább már van pém ;)

Megy a drukk mindenkinek én meg vissza az ágyba. :)
Arivett07
2016-05-06 22:11:38

Eprike nagyon szorítok érted! Remélem ez a tünet jót jelent, és a görbéd is nagyon szép.

Én próbàlom most lazàbbra venni, eddig talàn nagyon rá görcsöltem. A hőmérséklet semmi extra, még messze van az ovu.
Krisz27
2016-05-06 21:31:39

Csöpszi: igaza van a csajoknak! Nem szabad elkeseredni! Ezen a problémán simán lehet segíteni. Könnyű mondani, de próbálj pozitívan hozzá állni ehhez is. Hiszen ha tudjátok mivel van gond, azon lehet segíteni és nem vesztegetitek az időtöket.

Eprike: Ígéretes görbe ;)

hajrá Mindenkinek!
Kolibri84
2016-05-06 20:54:56

Sziasztok lanyok!
Ebben a honapban csendben figyelek a kispadrol. Utazas miatt nem leszunk egyutt sem ovu elott sem alatt, ugyhogy szoritok nektek a partvonalrol :)
Most a homet sem vezetem minden mindegy alapon.
Aztan juniusban ujult erovel es remenyekkel visszaterek;)
Csopszi ne keseredj el, gyogyszerrel tudnak segiteni!
Hugery, Nevergiveup, Arivett, copados, Agi, Eprike, Szaby, Renata, Esztike hajra!
Remelem Nem hagytam ki senkit!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!