Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-05-09 08:08:05

Anitacool en es felek ettol a sok hormontol... de attol is felek hogy a sok peteeres nelkuli ciklus miatt cisztas leszek. Mar igy is van egy a bal petefeszkemben es az is aggaszt mert sokszor erzem, szurkal...
A closty utani elso ciklusban jott ossze a baba? Nem lehet hogy megis kellett hozza a closys ciklus? Bocsi nem ertek hozza abszolut csak talalgatok... mar nem tudom mit kene tenni. A baba dolgot elengedtem most nem omlok ossze ha nem sikerul most azonnal (24 eves vagyok) csak szeretnek normalis ciklusokat peteeressel es szep gorbet es oramu pontossagu mensit. Ezek megvoltak a missed ab elott... azota mar csak emlekek. :(
Anitacool
2016-05-09 07:50:12

Csöpszi! A vetélés után az én ciklusom is megbolondult, mivel igazi hormon bombát kap a szervezet ilyenkor. Én elzárkóztam a gyógyszeres beavatkozástól, de sok türelem kellett, hogy visszaálljon. Próbálj meg kicsit várni (bár tudom, hogy ez most iszonyat nehéz), de a tested tudni fogja, mikor áll készen. Az orvosok félő, hogy megint hormon bombázzàk majd a szervezeted, lásd closty. Én ilyen görbéket produkáltam utána hónapokig, és az első "normális" ciklusom sikeres lett utánuk.
csöpszi
2016-05-09 07:44:43

Eprike, neeee :(((( sajnalom! Ne adjatok fel! Kovetkezore sikerul! Egyebkent en is azt terveztem hogy kovi ciklusban nem fogok homerozni de ha tenyleg clostyt kapok akkor kene kovetni az esemenyeket gondolom...ma megyek az uj nogyogyaszhoz, akit az endokrinologusom javasolt. Remelem most mar lehorgonyozhatok egynel aki alapos, meg lehet bizni benne es nem csak a levegobe beszel...
Eprike
2016-05-09 05:50:00

Sziasztok!

A hőm ma akkorát zuhant, hogy hallottam ahogy koppan :(
No mindegy legalább lett egy szép görbém. Closty jöhet megint és talán kövi ciklusban sikerünk lesz.

Viszont nem vezetek görbét tovább hiába szerettem volna látni milyen a babás görbém, úgy érzem csak stresszelem vele magam így inkább hanyagolom. Legalább tudom, hogy van pé és kb mikor.

Nem adjuk fel :)

Mindenkinek szép napot.
Tsibe
2016-05-08 23:09:36

9-10-es Fsh érték még megfelelőnek mondható. De pl. a Kaáliban nem voltak elragadtatva, amikor a 9-es Fsh-mat meglátták. Szerencsére egyetlen ilyen ciklusom volt, előtte is, utána is 6 körül mozgott. Érdemes lenne egy új hormonsort kérni szerintem, hogy lásd ez a magas érték egyszeri alkalom, vagy állandó. De szerintem az endokrinológus erre is ki fog térni.
Azt nem tudom hogyan állapította meg a dokid, hogy kèsőbb van peteérésed uh nelkül. A progi szinted szerintem nem utal erre egyáltalán.
Renata1989
2016-05-08 22:49:39

Jaaa és azt mondta ő így ahogy összehasonlítsa a 3. és a 21. napi eredményt,arra a következtetésre jutott hogy későn van peteérésem.. nem a 12-14 napon hanem a 17-18 ... El magyarázta részletesen a dolgot..
Renata1989
2016-05-08 22:46:43

A többi mind jó csak az fsh lett picit több.. 10,30 nmol és 10ig elfogadható..
Nem szerintem sem váltom meeg ki ,el megyek egy endokrinologushoz.. ő mit mond majd
Tsibe
2016-05-08 22:38:06

Renáta, a 2,19-es TSH nem rossz, de inkább 2 alatt (esetleg 1 körül) kellene lennie. Én nem szedném a normoxilt, míg egy hozzáértő endokrinológus nem nèzi meg az eredményeidet. Ő biztosabbat tud mondani.
A progidra emlékszem, hogy nagyon jó volt a 21. napon.
Az Fsh, ill. a többi 3. napi hogy alakult?
Renata1989
2016-05-08 20:46:27

Mit gondoltok ki váltsam ezt a normoxilt vagy hagyjam a fenébe?
Renata1989
2016-05-08 20:41:28

Sziasztok!
Pénteken vissza mentem a dokihoz,ugye a hormoneredményeket meg mutatni neki.
Azt mondta hogy minimálisan magas az fsh-m,de ez meg nem ok arra hogy ne essek teherbe... Ugye a tsh-m meg 2,19 az határértéken belül van ,ami normális.. Hát nem tudom.. A következőt javasolta,páromnak friss sperma vizsgálat,ha jók az eredmények akkor jön az átjárhatósági nekem...
Viszont ajanlott egy vitamint,nem is értettem miért,azt mondta addig szedjem mig a páromnak nincsenek meg az eredmények, a gyógyszer neve normoxil..És az inofolicot majd a próbálozós időszkban igyam.
De utana néztem ennek a vitaminak,(normoxil)és hát pajzsmirigy normál muködés fenntartására való.. De kérdem én ha jó az eredmény,minek ez a vitamin?
Ugy döntöttem el megyek egy endokrinológushoz .. Biztos ami biztos
a 21. napi vérvételem tökéletes lett,ami fontos...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!