Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szaby86
Szia.Lehetséges igen a peteérés. Főleg ha az esést követő három napig fent marad a hő.
copfos
2016-05-10 17:53:27
Esztike, szerintem ha nem emlékszel pontosan, akkor a mai napod ne írd be. Mindazonáltal reálisnak inkább a 36,9 tűnne, mert a 36,1 az hatalmas esés volna, ennyit nem szokott esni a hő.
BorESZTIKE
2016-05-10 14:58:29
Előző
BorESZTIKE
2016-05-10 14:58:11
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van,hogy ma megmértem a hőm és azt hittem feljegyeztem,de nem emlékszem pontosan,hogy most pontosan mennyi volt. Én olyan 36,91 vagy 36,19 -re emléke de lehet 36,99 .Átlagoljak vagy mit csináljak? Ennél csak magasabb szokott lenni,de a múltkori rosszabb volt.l
Mindkettőt csatolom
Tsibe
2016-05-10 14:05:03
Renata, sztem ne hallgass a dokira. Te ismered a tested, hasraütésből nem tudja megmondani. Figyeld magad, hőmérőzz, LH tesztelj, esetleg ha biztosra akarsz menni kérd meg a dokid, h uh-gal nèzzètek meg.
Renata1989
2016-05-10 09:46:45
Sziasztok . Lenne egy olyan kérdésem hogy.. ugye voltam dokinal meg nézte a hormoneredményeket.. át beszéltük.. és mondott egy olyant hogy nekem ovum 16-17 nap körul van ,de hogyan mikor szoktam figyelni a jeleket és azok azt mutatják hogy 12 nap körül van.. Most már em értem... A jeleket figyeljem vagy hallgassak a dokira?
csöpszi
2016-05-10 09:39:45
Szaby szerintem nem lehetetlen, de ebbol a 2 tizedes ugrasbol nem feltetlenul kovetkezik az hogy ovud volt. Ahhoz huzamosabb ideig alapho fole kell emelkednie a hodnek.
Illetve vannak egyeb tunetek amik az ovut jelzik, hasszurka, nyak... ovutesztet is csinalhatsz. Ezekbol lesz inkabb egyertelmu. A kovetkezo napokban kiderul.
Szaby86
2016-05-10 07:35:26
Sziasztok!
Lehet olyan, hogy valakinek közvetlen menstruáció után van ovulációja?
Vagy ez hülyeség? :)
Általában 30 naposak a ciklusaim.
A múlt hónapban viszont csúszott és a 39. napra jött meg.
Mérem reggelente a hőmet, és most a ciklusom 6. napján volt hőleesés 36.4-ről 36.1-re.
Ma pedig a 7. napon újra felment 36.3-ra.
Lehet hülyeség az egész, és csak beképzelem, de onnan jutottam erre a következtetésre, hogy ha az előző hónapban, rendesen 30 napra jött volna meg, akkor pont most lett volna alapból is az ovulációm.
Vagy lehet a 2 nem függ össze, és csak egy sima hő ingadozás volt?
Maim: