Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A leletemen nekem rajta volt az arány, és 1-2 közt a jó. Az alapján az FSH-t osztod LH-val.
Ha viszont az LH érték másfélszeres vagy annál nagyobb 2szeres néha 3szoros is lehet akkor az nagyon gyanúsan PCO-ra utal, de ehhez már annyira nem értek. Csak nagyon sok helyen olvasni, ha magasabb az LH az nem jó.
csöpszi
2016-05-05 11:40:42
Nekem ez volt a 3.napi
Lh 6,43 U/L
Fsh 7,74 U/L
Prolaktin 213 mIU/ L
Ösztradiol 120 pmol/L
Progeszteron 1,1 nmol/L
Tesztoszteron 1,5 nmol/L
csöpszi
2016-05-05 11:35:12
Eprike! Az lh-fsg aranyt hogy kell kiszanolni? Olvastam mar olyat hogy az a jo ha az aranyuk 1 korul van de olyat is ha 2 korul meg az is jo... ugy tudom ha az arany magasabb az pcos-re utal, es ilyenkor erdemes egy terheleses cukorvizsgalatot csinaltatni mert a pcos-s az IR miatt (is) alakulhat ki.
Eprike
2016-05-05 11:00:17
Az LH és FSH arányod nagyon nem tűnik jónak :s
annácska75
2016-05-05 10:24:23
Kihagytam egy két dolgot!☺Akinek van tapasztalata magas prolaktin miatt,várom a véleményt!A progeszteron most úgy tűnik jó.Németországban csinálták azért szerettem volna részletesen leírni!
Nevergiveup
2016-05-05 10:21:22
Csak hagyd ki ki :) vagy írj más jelet, érteni fogjuk!:)
Ha viszont az LH érték másfélszeres vagy annál nagyobb 2szeres néha 3szoros is lehet akkor az nagyon gyanúsan PCO-ra utal, de ehhez már annyira nem értek. Csak nagyon sok helyen olvasni, ha magasabb az LH az nem jó.