Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Eprike! :) remeljuk ez jo jel! Drukkolok, a hod szuper! :) Akkor ezek szerint Te mar anyuka vagy? Nekem ez nem esett le eddig!
En ma egy oraval hamarabb keltem, megyek a progit nezetni. 21.napon csak azt kell ugye? Maganba megyek azert kerdezem, mert meg kerhetek melle mast is.
Eprike
2016-05-06 07:24:39
Sziasztok.
Hőm tartja magát. Most ami hirtelen rám tört mellemben ilyen nyilalló feszítő érzés így még sose fájt és mintha hullámokban lüktető fájdalom lenne. De csak az egyik mellemben. Naaagyon kellemetlen :S (bár baba miatt lenne ) Ennyire tán még terhesen se fájt múlt nyáron... remélem ez jó reményt jelent :D
Eprike
2016-05-05 14:15:16
Hát ha LHt osztom FSH val akkor nem jön ki a laboros papíron levő eredmény xD fordítva igen. Ezért gondolom :)
annácska75
2016-05-05 13:42:55
Semmi gond!☺Én is szurkolok mindenkinek!Én egyébként úgy tudom az LH osztod az Fsh!De majd az illetékes kiokosit!Itt azt mondta az orvos,hogy a többi érték jó!
Eprike
2016-05-05 12:59:44
Kitartás Annácska, minden rendbe jön :) Mi mind drukkolunk egymásnak küldjük a pozitív energiát :)
csöpszi
2016-05-05 12:56:35
Annacska igaza van Eprikenek! itt olvashatsz a hormonokrol:
Rendben!Köszi a válaszokat!Persze mindenképpen szakemberhez fordulok.
Eprike
2016-05-05 12:41:44
Annácska, ha átváltod is, az LH értéked nagyon magas az FSH-hoz képest azon az átváltás nem segít. Igaz nem vagyok orvos, de azért kérdezz majd rá a dokidnál, mert ez így biztos, hogy nem jó.
annácska75
2016-05-05 12:36:18
Igazából a mértékegységek maradtak le!☺Mellette ott volt az értékelés!Csak a prolaktin volt magas.Van szorzó amivel ki lehet számolni.
csöpszi
2016-05-05 11:59:21
Ertem koszi! Az en leletemen nem volt rajta az arany :( de akkor kiszamolom :)
En ma egy oraval hamarabb keltem, megyek a progit nezetni. 21.napon csak azt kell ugye? Maganba megyek azert kerdezem, mert meg kerhetek melle mast is.