Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Már régen szóltam hozzá a fórumhoz,de olvaslak titeket.Voltam 21 napi vérvételen.
LH Eclia 1.probe mIU/ml 8.9
Prolaktin Eclia
Tsibe
2016-05-05 09:58:59
Sziasztok!
Eprike, Csöpszi! A hőmérséklet emelkedés nem feltétlen van összefüggésben a progiszinttel. Nekem mindig 50 körüli volt a progi, a hőm mégsem ment szinte soha 36,8 fölé, de inkább 36,7 volt a max. És így is volt barnázás... biztosat csak a vérvétel mutat.
Eprike
2016-05-05 08:38:56
Kedves Szaby, egy cikluson belül kell lennie a 3-5 napi és 21. napi vérvételnek, hiszen ezek arányát kell nézni, hogy mi mihez képest változik. Csak így van értelme :S Ha tudsz szaladj el dokihoz maholnap és drukkolok hogy ronda babás görbéd legyen neked is ;) Na és persze mindenkinek ahogy Csöpszi is mondta ;)
Szaby86
2016-05-05 08:21:33
Sziasztok!
Tegnap sajnos én is új hónapot kezdtem.
Vettem barátcserje kapszulát, reméljük hatásos lesz.
Tudtok erről valamit, hogy növelheti-e ez a kapszula az ébredési hőt?
Vagy a cickafark-palástfű tea okozhat hőnövekedést?
Azon is gondolkodom, hogy lehet jobban járnék ha orvoshoz mennék és kérnék hormonvizsgálatot.
Ha a hónapban a 3-5. ciklusnapokon nem tudok elmenni vérvételre, csak a 20-21. napira attól még elvégezteti a vizsgálatot a doki?
Vagy csak úgy jó ha a ciklus elején is történik vérvétel?
Bocsi a sok kérdésért!! :)
csöpszi
2016-05-05 08:17:15
Eprike, igen ezzel en is igy vagyok. Pozi teszt utan rohanas es tuti gyogyszer!!! Meg egy missed ab-ot nem szeretnek. Drukkolok Neked! Megirom a progi eredmenyt persze :) de nalam tuti gaz lesz mert korabbi ciklusokban barnazas volt mensi elott 2-3 nappal meg abban a ciklusban amikor terhes lettem is alacsony volt a progi, csak akkor meg nem tudtuk hogy terhes vagyok mikor nezettem, es nem kaptam ra semmit. Az endokrinologusom ( csak a mutet utan kezdtem hozza jarni) szerint lehetett attol a veteles :(
Csunya gorbes babakat kivanok magunknak! :)
Eprike
2016-05-05 07:55:49
Csöpszi köszi én is izgulok, bár szerintem nem sikerült a babó. Túl szép lenne elsőre :D
Keddig várok addigra látszik hogy merre megyek. Egy biztos, mensi előtt két nap egymás után süllyedek szépen alaphő alá.
Majd írd meg a prog eredményed :) De bíztató, hogy fent vagy és nem estél vissza, tehát működsz :) kérdés mennyire.
Görbém alapján én sem szárnyalok a progi szintben ... szóval, ha valaha is pozit tesztelnék másnap irány centrumlab, progi-hcg-tsh szint nézés aztán telefon a dokinak :) Én így tervezem, értékekből legalább látni, hogy van e gond. Hátha egy kis gyógyszeres támogatással segíthetünk majd. Na de ez a jövő zenéje... sokszor reménykedtem már és szebb görbékből se lett baba, de láttunk már csúnyábbat ;)
Szép napot nektek!
csöpszi
2016-05-05 07:49:04
Joreggelt lanyok! Eprike, Izgiii!!! :) drukk!
Nekem meg egy picit feljebb ment. Hat nem a legszebb gorbem eddig... holnap megyek progira centrumlabba, meg aznap megkuldik az eredmenyt... kivancsi leszek.
Eprike
2016-05-05 06:03:53
Jó reggelt!
Ma így, úgy látom most nem fog 29 napra megjönni. Hőm még tartja magát. Amúgy lányok ti nem voltatok felpuffadva closty után? Én napok óta lufi vagyok főleg éjjel :( Pedig semmi olyat nem ettem ami felfújna... Egyébként mensi előtt 2 max 3 nappal szoktam lufit játszani. Ezért gondoltam nem e a closty...