Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2016-05-12 13:58:45

10. napon voltam uh-on, akkor egy kicsi sejtecske volt, talán beért volna!?
hugery
2016-05-12 13:56:22

Azt hiszem a 14. napot eltaláltam:) esélytelenek nyugalmával volt szerelem, kitartóan méricskélek.
Nevergiveup
2016-05-12 09:38:34

Copfos! Igen, tudom, hogy ennyi a tartomány, de nem tudom, ez az 52 esélyes lehet-e rá...

aranymaszat87
2016-05-12 09:34:10

Sziasztok! Mindig olvasgatlak Titeket, néha írtam is ide. Felrakom a görbém, hátha kinéztek belőle valamit. Igazából lassan 3 éve próbálkozunk, túl vagyunk egy pár vizsgálaton, ahol mindent rendben találtak velünk. Ebben a hónapban nem jegyeztem mindennap a hőmet, mert már elegem lett. Az ovumat szerintem rossz helyre tette, mert 11. nap körül éreztem ovus tüneteket. Egyébként 28 naposak a ciklusaim. Tegnapra nem várta, nem is jött. :) Igazából a hőm alapján nem merek még tesztelni, mert szerintem elég alacsony, hogy baba legyen a dologban. Na meg félek a csalódástól is...annyi negatív tesztet láttam már. Szerintetek??
copfos
2016-05-12 06:33:23

Neverg. Azt írják,hogy az első trimeszterben 15-161nmol/l közötti a progi érték
Nevergiveup
2016-05-12 06:06:09

Sziasztok! Tegnapi progim (22. napon, nekem ez esett ovu+7 napos szabályba) 52,7 lett. Ez persze Clostis hónap. Nem tudom ha baba lenne, mennyi lenne...??

Amúgy ez mára:
BorESZTIKE
2016-05-11 22:34:43

Valaki mondja meg miért ilyen a görbém? Ez jó vagy rossz?
Még azt szeretném kérdezni,hogy mitől lehet,hogy tegnap,tegnapelőtt pecsételő szerű vérzésem volt ma meg olyan,mintha menstruálnék. Anyukám azt mondja ez az én koromban nem jót jelent. Orvosomat nem érem el úgy,hogy SZTK-ra megyek ezért meg mert nem múlt el a többi bajom.
Ági41
2016-05-11 21:55:03

Csöpszi, köszi az infót.

A görbém:

csöpszi
2016-05-11 18:33:29

Szaby! Szedjél nyugodtan E vitamint nem árt, viszont használ! ;) Nekem a missed ab után is segített már a kövi ciklusban szép vastag volt a nyálkahártya! 400mg naponta :)
Szaby86
2016-05-11 17:05:30

Csöpszi, Pusza, köszönöm a választ!!
Voltam ma orvosnál kértem hormonvizsgálatos vérvételre beutalót.
Először nem akart adni az orvos (mert még csak 6 hónapja próbálkozunk)
De utána csinált hüvely ultrahangot és megváltoztatta a véleményét, mert a méhnyálkahártyám 1 mm-es, csíkszerű.
A petefészkekre azt mondta, hogy ott nincs gond, de tüszőérést nem látott.
Így megyek majd a hónap vége felé vérvételre és utána kiderül mi lesz a továbbiakban.
Volt már más is így esetleg köztetek akinek ilyen vagy hasonló vékony volt a méhnyálkahártyája?
Erre lehet esetleg E vitamint szedni, vagy valamit, ami segíthet?
Köszönöm előre is a válaszokat!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!