Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-05-10 07:24:33

Lanyok az utrogestan emeli a hot, ugye? Tegnaptol 5 napig kell szednem hogy megjojjon majd ciklus vegen...
Nevergiveup ez szep :)
Nevergiveup
2016-05-10 05:43:47

Nem mentem túl magasra, de azt legalább tartom. Holnap megyek progit nézetni!
csöpszi
2016-05-09 22:33:50

Agi! Az endokrinologusom javasolta, hogy hozza menjek, mert nagyon lelkiismeretes alapos es megbizhato. A neten is csak jokat olvastam rola.
Dr. Varbiro Szabolcsnak hivjak, a magan rendelesen voltam a Madach teren. Endokrin rendelese is van az egyesszamu noi klinikan de oda meg nehezebb bejutni... annyi vele a problema hogy rengetegen jarnak hozza ezert mindig csuszasban van ma 2 orat vartam ra hogy sorra keruljek, pedig idopontom volt... de ugy erzem megerte! Majd meglatjuk!
Ági41
2016-05-09 21:26:20

Csöpszi, megkérdezhetem, hogy hol találtad meg a dokit? Nevét megszabad kérdeznem?
Eprike
2016-05-09 17:41:47

Csöpszi szuper, hogy jó dokit fogtál ki :) Hajrá!

Na nekem meg annyira lezuhant az a hő, hogy ma már meg is jöttem. Szóval hőmérőt elmosogatom és jól elrakom.

Szintén én is csak olvasgatlak titeket, ha lesz valami érdemleges megírom nektek :)

Drukk mindenkinek valakinek összejöhetne már :D Már nem is emlékszek kinek sikerült utoljára innen a kis csoportunkból :)

HAJRÁ!
Anitacool
2016-05-09 17:31:20

Csöpszi, én nem szedtem closty-t, magától állt helyre. Tény, hogy decemberben volt a missed ab, és csak következő szeptemberben fogant meg a pici csodánk! Azért voltam hormon ellenes, mert korábban szedtem egyszer, de összezavarta a ciklusom. (8 év fogamzásgátló szedés után nem jött meg, aztán closty-val orvosolták. Utána se jött meg, sőt kezdődött elölről a "tisztulás" :-(
BorESZTIKE
2016-05-09 15:35:45

19-én megyek dokihoz de nem tudni az enyém lesz-e vagy más.Panaszok a menstruáció alatt is megvoltak mint előtte
Én így nézek ki.
csöpszi
2016-05-09 15:32:31

Lanyok az uj doki nagyon szimpi raadasul a ciszta volt nincs :) most a kovi ciklusra pihit irt elo, dupla inofolic, aviva torna, azt mondta clostyt most elso korben nem adna mert ha volt normal peteeresem a mutet elott, ez vissza fog allni ezektol. Most utrot kell szednem 5 napig attol megjon kb egy het-10nap mulva. Juniusban koltozunk, az eltereli majd a figyelmem. Kaptunk most meg egy kis idot kettesben a ferjemmel. Igy allok hozza, pozitiv vagyok. Amugy azt mondta a doki hogy ha megis osszejonne a baba akkor utro nagy dozisban, fel is irt 3 dobozzal es rogton mennem kell vissza hozza hogy figyelje mi tortenik. Hat enyi van most egy darabig kiszallok a bulibol es a hatterbol drukkolok Nektek!
hugery
2016-05-09 15:05:02

Kitartás, ne adjátok fel!
Eprike
2016-05-09 08:14:11

Csöpszi nem adjuk fel és ti se tegyétek :) Ha most tényleg clostyzol akkor tán elsőre érdemes nézni a görbédet, hogy lásd hogy alakulsz. De ezt neked kell tudni. Én nem féltem a hormontól, mert terhesség óta nem volt peteérésem... de még tüszőim se... full zéró nulla fél időben egy darab tüszőm nem volt :( Clostyval meg egy dominánsom lett. Most még egy hónapban szedem akkor mennem kell 21. napi progit nézetni. És ha akkor sem jön a baba akkor kövi hónap closty mentes hónap lesz és akkor megint megnéz 14. napon a doki, hogy closty mentesbe magától lesz e peteérés, vagy egyáltalán tüsző... Na de bizakodom, talán a kövi hónap sikeres lesz :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!