Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nevergiveup
2016-05-13 17:35:03

Csöpszi, ez szuper, hogy eltűnt a ciszta!!:)

Nem tudom mikorra ér ide, de 19-én ha új ciklust kezdek (remélem nem), onnantól én is tudom szedni remélem.:)

csöpszi
2016-05-13 17:31:34

Nevergiveup en is trimesztert szedek ettol a ciklustol. Es nem tudom van-e osszefugges de aprilis 22-en meg 3x3 cm volt a cisztam majus 9-en meg mar nem volt ott. En is csoda sikersztorikat hallottam rola azert valtottam femibionrol erre. Remeljuk :)))
Nevergiveup
2016-05-13 14:48:44

hugery! mi az, hogy nem történik?:) Kúszik fel szép magasra a hőd!:D

Igen, én vagyok, elvileg 26-án minősülök!:/ Nem izgulok még annyira, de nem is várom.:D

Én pont egy kis idővel ezelőtt megrendeltem 3 doboz Trimeszter vitamint, annyi jót olvastam róla. Nagyon bízom benne, hogy helyére teszi a láncszemet, és végre eltalál hozzánk a babánk!:)

Ma 3 babás hírt kaptam közeli-távoli ismerősöktől, és ez ma nagyon taccsra tett.:( Férjem barátaihoz érkeznek szépen sorba a babák (holott sokkal kevesebb ideje van együtt a pár), minket meg csak kérdezgetnek, hogy mikor lesz?:( Férj már tudta vagy 1 hete, de nem merte elmondani, mert érezte, hogy meg fogok kicsit reccsenni.megint.

Na, de fel a fejjel, sikerülni fog!!
hugery
2016-05-13 14:40:38

Sziasztok! Én mindennap itt vagyok, de velem nem történik semmi :(
Nevergiveup mikor minősülsz? Te vagy a gyógypedagógus ugye?
Drukkolok mindenkinek!!!
BorESZTIKE
2016-05-13 09:46:12

Lady Ciklus teát fogok inni 2 nap múlva 1hétig kell inni napi 3 filtert 1 l vízbe kell csinálni naponta.már 3.hónapja,igaz ebben a ciklusban anyukám adott közben is. Következő hónapban csak 24-ig vagy 25-ig tudom mérni lehet beírok majd ha hazajötem július 27-én egy kb. dátumtot ott is csak délután vagy este tudok mérni
Mai: (szerintem a mostanim szebb,mint a múltkorim)
csöpszi
2016-05-13 07:55:35

Nevergiveup en itt vagyok csak sok mindent nem tudok hozzaszolni :( peteeres nelkuli ciklusom volt de mi azert voltunk egyutt jo sokat :) az Utrotol huzom a csikot... Nektek drukkolok!
Nevergiveup ez eddig szep! Maradjon is igy! :)))
Nevergiveup
2016-05-13 06:44:11

Csajok, merre vagytok, nagyon halódik a fórum :(

Hugery! Azért mondhatta volna a dokid, ez szerintem alap...:/

Nekem ma ilyen, még van 6 napom, 19-re nem várom!!
hugery
2016-05-12 21:47:36

Semmi méretet (sőt meg se szólalt) nem mondott a doki. Az uh képét nézegettem amíg a recepciónál várakoztam. A hétvégén lehetett valami, mert fájt a szeméremcsont mögött, nem vagyok/ voltam felfázva. Hinni kell:)
Nevergiveup
2016-05-12 21:10:38

Hugery! 10. napon mekkora volt az a picike?:) 4 nap alatt max. 8 mm-t nő, akkor ha volt olyan 12mm-es, akkor az elérhette azt a 20mm-t, amire már azt mondják, hogy szép tüsző..:)

Nem tudom 20mm alatt mi lesz vele...megreped, de vajon termékeny (ez nekem is kérdés, mert clostil előt nekem sem volt 2cm körüli, hamarabb megrepedtek/felszívódtak)....?

Szaby! Magánban nekem aznap este küldik, amúgy sztem pár nap.
Szaby86
2016-05-12 20:33:22

Sziasztok!
Azt megtudnátok nekem mondani, hogy a hormon labor az kb. mennyi idő után lesz kész?
SZTK-ba megyek majd a 21. ciklus napon.
Azt tudom, hogy az általános labor az megvan már másnapra, de ilyen hormonszintes vérvételen nem voltam még.
Remélem nem kell rá nagyon sokat várni. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!