Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nevergiveup
2016-05-15 11:25:09

Kicsifény!:) Ügyes gyerkőcöd van, a kicsi is az lesz majd!;) drukkolok, hogy így vagy úgy, de megjöjjön, és tudjatok próbálkozni tovább!

Trimesztert most rendeltem meg 2 napja, pont írta is rá csöpszi, hogy ő is azt szed, most kezdte nemrég. Tényleg annyi sikersztorijuk van, hogy őrület :) Adok neki egy esélyt, 3 havi adagot rendeltem.:)

Kicsifény
2016-05-15 11:12:52

Sziasztok!

Én olvaslak benneteket minden nap, de eléggé összejöttek most a dolgaink és nem volt időm írni és nem is történik semmi fórumra való dolog most nálunk.
A gyerekemnek csütörtökön kivették az orrmanduláját, nem kívánom senkinek azt a 1,5 nap kórházat és így látni a saját gyerekét... nagyon kemény volt.
De szerencsére már jobban van, alig bírom visszafogni, hogy ne szaladgáljon.
Ráadásul 10 napig teljes karantén, még család sem jöhet látogatni, hogy ne kapjon el semmit, úgyhogy hosszú lesz a jövő hét vele. :))
De megéri, annyira kis hős, ahogy viselte az egészet!!! Nagyon büszke vagyok rá és remélem tényleg jobb lesz neki, és nem lesz ennyit beteg!

Sajnos a missed ab óta semmi jele mensinek, pedig már eltelt 6,5 hét, úgyhogy el vagyok keseredve. :( Néha megmérem a hőmet reggel, de még ma is csak 36,2 volt, úgyhogy ovu és mensi is sehol.
Lehet úgy járok, mint Csöpszi, hogy gyógyszerrel kell majd meghozni.
Csinálom a diétát, elértem a szülés utáni súlyomat, tavaly szeptember óta fogytam 8 kg-t.
Mozogni kellene, de egyszerűen nem érek oda sosem. Az avivát akarom ezerrel csinálni, hátha segítene!
El vagyok keseredve, azt reméltem, hogy ha már ez történt velünk, legalább hátha segít a "tisztítás" a mensi rendezésbe, de sajnos egyelőre nem úgy néz ki.
A doki azt mondta, hogy ha hosszú lesz a ciklusom, akkor elég 2 mensit várni a próbálkozással...sajnos úgy néz ki, így lesz.

Nevergiveup nagyon drukkolok! A cicifájás lehet mástól is :))!
Csöpszi neked is drukkolok! Érdekes, hogy progeszteron pótlást kaptál azért, hogy megjöjjön, ezt még nem hallottam. Gondolom a bogyó megemeli a progi szintet és ha abbahagyod lemegy és attól megjön.
Én anno provera bogyót kaptam meghozásra, amikor már 50 napja nem volt mensim.

Hugery, neked is nagyon nagyon drukkolok! Ne add fel!! :)

BorEsztike neked még mindig a dokit ajánlom ezerrel, tedd rendbe magad és utána rögtön jön a bébi is. :))

A Trimeszter terhes vitamint ismeritek? Én most olvastam róla, elég sok sikerstoryt, kicsit már gyanús is, de lehet kipróbálom! :)
Nevergiveup
2016-05-15 06:49:00

Esztike!

Az biztos, hogy ez szebb mint az előző görbéd! Én arra tippelek (de ugye dokihoz kellene menni), hogy eltűnt a cisztàd, ezért megy vissza a hőd a normál tartományba. Mondjuk még mindig kicsit magas, de tényleg sokat csökkent. Ha középidőtájt leesik majd a hőd, utána pedig elindul föl megint, esélyes, hogy megvolt az ovud. Addig pedig a naponkénti véleményezésnek nincs sok értelme.:)

Én tartom a hőm, de érezgetem a pocim mensisen..:( Csüt-re nem vårom. Cicijeim nagyon fåjnak, de ez is tipikus mensi jel.
BorESZTIKE
2016-05-14 20:52:11

Így nézek ki: Véleményezzétek!
hugery
2016-05-14 19:58:57

Csöpszi köszi!
A fórum nagyon le van csendesedve! :( kitartás csajok!
csöpszi
2016-05-14 14:38:32

Hugery ha a nathatol lett magasabb ma, akkor lehetett elobb az ovu! Ne add fel, meg van remeny!!! Drukkolok :)
hugery
2016-05-14 11:05:32

Sziasztok! Elkaptam a náthát azért lett magasabb. Sőt, átrakta az ovut, ettől a kis reményem is szertefoszlik! :(
csöpszi
2016-05-14 09:58:52

Nevergiveup! Ez csudajo! :) drukkolok!!!
Nevergiveup
2016-05-14 09:50:28

csöpszi, drukkolok, hogy legyen a kövi ciklusban rendes peteérésed!!

Nekem ilyen a mai. Pedig egy órával korábban is mértem.
csöpszi
2016-05-14 08:18:21

A rend kedveert teszteltem. Negativ. Ma hagyom abba az Utrogestant. Elvileg par nap mulva meg kell hogy jojjon. Varom az uj ciklusom es remenykedek, hogy lesz rendes peteeresem...
Drukkolok Nektek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!