Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nevergiveup, nehéz ezt megmondani...
Nekem az első terhességemnél semmi jele nem volt, sőt, úgy tűnt peteérés sincs, tehát semmit nem éreztem, már csak azért csináltam tesztet, hogy mitől van a baromi hosszú ciklus.
A mostaninál ugye Clostyt szedtem és most is csak az utrogestan miatt teszteltem, de szintén nem éreztem semmit. Talán a melleim érzékenyek voltak, ha hasra feküdtem, de más nem volt.
Bár hozzáteszem, nekem soha nem voltak nagyon mensis tüneteim sem, szerencsére nem vagyok görcsölős és már napokkal előtte rosszul levős. Úgyhogy amikor azt írjátok, hogy "mensi szerű érzésem van", fogalmam sincs mit értetek alatta. :)
De ne add fel! A jeleket próbáld figyelmen kívül hagyni és bevonzani a bébit a pocakba!! :))
Nevergiveup
2016-05-16 15:16:08
Nekem ilyen maradt mára. Cicik fájnak, néha a poci...akinél összejött a baba (függetlenül attól, hogy maradt-e vele), Ti éreztétek, tudtátok, hogy ott van, vagy semmi extra jele nem volt?..
Csak h néha mensis érzéseim vannak, nehéz pozitív maradni.:/
Anitacool
2016-05-16 09:50:19
Szia Kicsifény! De jó, hogy ilyen hamar kilábalt a kis hősöd :-) Ne keseredj el a ciklus miatt, hatalmas sokk érte a szervezetedet. Nekem missed ab után 5 db 50-55 napos ciklusom is volt, mindegyikben volt ugyan látszólag ovu, de hát az nem olyan volt... Az első normális ciklusom 9 hónappal később jött, egyből sikeres is lett! Fel a fejjel, és ha nem muszáj ne sokkold a szervezeted hormonokkal, adj neki időt helyre állni! Az Aviva jó ötlet ;-)
Drukkolok, hogy neked gyorsabban helyre álljon!
Nevergiveup
2016-05-15 16:12:31
Na, most elküldtem 2 verzióban :D
Nevergiveup
2016-05-15 16:11:15
Szia Arivett!:) Hő alapján nem pont aznap volt ovud?? Szerintem az még időben lehetett, 24h-ig életképes a megrepedt tüsző!:)
Mi is csak ovu napon este voltunk együtt, holott délelőtt megvolt a dolog...
Nevergiveup
2016-05-15 16:09:14
Szia Arivett!:) Nem pont aznap volt ovud (hő alapján)? De ha 1 nappal hamarabb is volt, akkor is 24 h-ig életképes a tüsző!!
Mi is csak ovu napján este voltunk együtt, holott délelőtt megtörtént....
De szépen felugrott!:)
Arivett07
2016-05-15 16:05:06
Sziasztok! Olvaslak bennetek. Mindenkinek kitartás!
Nekem esélytelen ez a hónap is. Mert csak 13.-án tudtunk lamúrozni....
hugery
2016-05-15 13:02:11
Visszaestem, az ovut visszarakta legalább :)
Szia Kicsifény!
Gyöngyi76
2016-05-15 12:08:46
Sziasztok!
A múlt hónapban elég szépen alakult a görbém, még ha a végén meg is jött, de ez a hónap elkeserítő. A görbém alapján lehet, hogy nincs ebben a hónapban peteérésem? Nagyon le vagyok törve. Vagy én csinálok valamit rosszul? Létezik, hogy ennyire egyforma minden reggel a hőm? 25 naposak a ciklusaim és már a 13. napon vagyok :(
csöpszi
2016-05-15 12:08:28
Kicsifeny! Felirta a doki az utrot hogy ha pozit tesztelnek rogton napi 3x2-t szedjek belole. Es ha mar 3 doboz van otthon azt mondta azt szedjem 5 napig, napi 2-t, ahogy mondod, emeli a progit aztan a megvonastol megjon par nap mulva... remelem sikerul hamarosan uj ciklust kezdened es osszejon a kovetkezo baba! Tudom mennyire idegorlo ez a varakozas, hogy nem tortenik semmi. Nekem ciszta lett a dominans tuszobol, ezert nem jott meg. Neked nem mondott semmit a doki amiert igy huzodik a dolog? A trimeszterben most en is nagyon bizom! :) drukkolok mindenkinek!
Mai hom mar alacsonyabb, tegnap mar nem kellet utrot bevennem.
Nekem az első terhességemnél semmi jele nem volt, sőt, úgy tűnt peteérés sincs, tehát semmit nem éreztem, már csak azért csináltam tesztet, hogy mitől van a baromi hosszú ciklus.
A mostaninál ugye Clostyt szedtem és most is csak az utrogestan miatt teszteltem, de szintén nem éreztem semmit. Talán a melleim érzékenyek voltak, ha hasra feküdtem, de más nem volt.
Bár hozzáteszem, nekem soha nem voltak nagyon mensis tüneteim sem, szerencsére nem vagyok görcsölős és már napokkal előtte rosszul levős. Úgyhogy amikor azt írjátok, hogy "mensi szerű érzésem van", fogalmam sincs mit értetek alatta. :)
De ne add fel! A jeleket próbáld figyelmen kívül hagyni és bevonzani a bébit a pocakba!! :))