Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-05-18 21:20:35

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de olvaslak titeket, és mint Kolibri, a háttérből szorítok nektek ebben a hónapban. Nálunk sajnos időben nem volt lamúr. De remélhetőleg a következő hónapokban már lesz rá alkalmunk. A görbém is borzalmas....
BorESZTIKE
2016-05-18 10:46:09

Enyém itt lett.
Holnap megyek 10:40-re vagy 10-re dokihoz.Remélem mondd valami okosságot. Majd megírom mit mondott a doki.
Ebben a hónapban ovuláció tesztet nem csináltam.
csöpszi
2016-05-18 08:38:20

Kicsifeny a dokim azt mondta hogy ha pozitiv lesz a teszt onnantol szedjem az utrot, napi 3x2-t. Van is itthon a biztonsag kedveert. elobb nem kell. Igy vagy megjon vmikor vagy pozit kell hogy teszteljek mas lehetoseget nem mondott... egyelore viszont nem pozitiv a tesztem, szoval... nem tudom... arra gondoltam elmegyek hcg-t nezetni maganba es ha emelkedett a szint akkor felhivom a dokit...
Kicsifény
2016-05-18 08:29:09

Bakker, Nevergiveup :-(!
Na majd a harmadik hónap sikeres kesz, nekünk is az volt az!! Drukkolok tovább ;-)!

Csöpszi, nem kérdezed meg a dokid, hogy ez mennyire normális? Csak mert ha késői ovu volt és esetleg bébi van, akkor lényeges a progi szint
csöpszi
2016-05-18 08:15:57

Teszteltem 4 napja, 2napja es most is, mind negativ. Max ha kesoi ovum volt vmikor, abbol lehet baba, de ez inkabb meg az Utrogestan hatasa lesz... bar mar 5 napja nem szedem... most mar meg kene hogy jojjon, ha leesett a progeszteron szintem. De ha volt kesoi ovum es termelodik magatol is a progi, akkor azert van ilyen magasan...
Kolibri84
2016-05-18 07:58:30

Nevergiveup ugy sajnalom - szoritottam nagyon a kispadrol :(
Fel a fejjel, ez a te honapod lesz, olyan szep gorbeket produkalsz!

Csopszi, biztos hogy Nem terheshorbe? Olyan szepen fent a hod!
hugery
2016-05-18 07:56:06

Csöpszi bízni kell :)
Nevergiveup, Edina sajnálom! :(
Én csíkot húzok.
csöpszi
2016-05-18 07:37:44

Nevergiveup, Edina nagyon sajnalom :((((( kovetkezore sikerulni fog!!! Arivett Veled mi a helyzet? hugery, es mindenki hajra!!!!!!
En ezt nem ertem ma megfeljebb kusztam... lehetett kesoi ovum szerintetek vagy ez meg mindig a gyogyszer hatasa?
Arivett07
2016-05-18 07:22:25

Csajok ne mááár!!! Mikor jön vègre a pozitív hullám?
Edina1985
2016-05-18 07:10:25

4 nap késéssel megjött........ :-(
elkezdhetjük aharmadik évet a babaprojekttel, juhuuuuu

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!