Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
copfos
2016-06-05 12:07:04

Esztike, én a helyedben a következőképp készülnék elő a dokihoz:
- felírnám az utolsó néhány ciklus kezdetének-végének a dátumát, fontosabb tapasztalásokat (pl, menstruáció jellege, hossza (hány napig) intenzitása, fájdalmas volt-e a menzes - görcsölés, fejfájás, hányinger, stb)
- kinyomtatnám a vezetett hőgörbéket
- ha vannak korábbi leletek, akkor azt mind elvinném magammal - pluszban azok fénymásolatait is
- felírnám a gyógyszerek nevét, amit jelenleg szedek illetve amit a párom szed
- összeírnám, hogy nálam és a páromnál továbbá az én illetve a párom családjában kinél milyen betegségek fordultak elő (erre is rá szoktak kérdezni)
- tőlem azt is kérdezték, hogy az édesanyámnak volt-e valaha vetélése, nőgyógyászati műtéte, mióma, ciszta, pajzsmirigybetegsége (ennek is érdemes doki előtt utánajárni)
- ha van a párodnak lelete korábbról, vérvétel, spermavizsgálat vagy bármi, azt is érdemes elvinni. Tőlem azt is megkérdezték, hogy hány kiló a párom, és hány centi, ezt a súly és cm-t magadra nézve is érdemes tudni.
- azt is érdemes felírni, hogy neked mikor volt az első menstruációd valaha, illetve hogy szedtél-e valaha bármilyen fogamzásgátlót, volt-e valaha bármilyen műtéted
BorESZTIKE
2016-06-05 11:01:19

Kérdéseket még nem írtam össze de köszi a figyelmeztetést
BorESZTIKE
2016-06-05 10:59:52

Tök jó tegnapra elmúlt ma ismét vagy csak kevés volt és azért hittem azt,hogy elmúlt?
csöpszi
2016-06-05 09:36:21

Szia Renata! En is szedem a trimesztert ez a masodik ciklus. Nekem eltunt a cisztam 2 hettel az elso csomag elkezdese utan. Lehet nincs osszefugges de en hiszek benne hogy segit
Tegnsp kezdtem a masodik csomagot. En bapi kettot szedek es melle napi 2 inofolic (a nogyim javasolta h serkentsuk a peteerest) nagyon bizom a trimeszterben, annyi jot olvastam rola...
Renata1989
2016-06-05 09:11:57

Sziasztok. el kezdtem szedni a trimesztert,,, napi kettő van rá írva,de en ugy döntöttem napi egyet szedek,mert mellette iszom az inofolicot is .. kivancsi leszek mi lesz ebből.. Ki szedi még a trimesztert?
csöpszi
2016-06-05 07:49:51

Sziasztok! Tegnap elegge szurkalt a petefeszkem korul es volt egy kis barna maszatolasom... nem szokott ilyen lenni ugyhogy nem tudom mit jelenthet...ciklushosszom sem tudom amit a gep irt nem mervado mert a mutet ota ossze vissza. Leeseett a hom elegge, lehet h mostsnaban lesz ovu? Matol cdinalok ovu tesztet szerintem... ti mit gondoltok?
copfos
2016-06-04 21:14:41

Esztike, ügyes legyél :-) írtál már össze kérdéseket, amiket meg szeretnél kérdezni a dokitól?
BorESZTIKE
2016-06-04 16:35:17

Megtaláltam a dokimat telefonon. Csütörtökön 18:00-ra magánrendelésére ami új helyen van. Szorítsatok!
Mostanim:(legutolsó lamur valamikor májusban volt)
Arivett07
2016-06-04 09:38:08

Nevergiveup a 14.-ei lamúr nagyon is jó lehet. Legalább kislány lesz! Szép a görbétek csajok! Maradjatok fent jó sokáig!
Vikóc89
2016-06-04 06:51:30

Akkor tuti a 14. napon volt. :) Nálam a 12. napon szahara volt. Ezért sem gondoltam, hogy akkor kett volna. :) Most azon matekozom, hogy vajon betalál-e a pont aznapi együttlét. Sajna előtte csak 3 nappal korábba tudtunk összebújni. :/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!