Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vikoc :))) dejo! kiteszlek en is oldalra :) elolvastalak! Nagyon drukkolok!
Vikóc89
2016-06-07 07:32:38
Csöpszi! Hát én téged olvaslak! :) Ott is vagy az "Őket olvasom" részben egyedüliként. :) baba-radar.blog.hu
csöpszi
2016-06-07 07:23:37
Vikoc belinkeled a blogod? Kivancsi vagyok, en is irok egyet: http://www.osszehozunkegybabat.blog.hu
Szep a gorbed! Drukkolok!!!
Vikóc89
2016-06-07 07:17:39
Köszönöm Kata! :) Nagyon reménykedem benne, hogy ez a hónap már végre a miénk (is) lesz. Elkezdtem blogolni, hogy kiírjam magamból a sok feszültséget. Igyekszem nem naplónak használni a fórumot... :)
BKATA77
2016-06-07 06:57:59
csöpszi köszi,már csak reménykedhetek.
Amúgy a te görbéddel nincs semmi baj szerintem,nekem is így szokott lenni kétszer esik le és a második leesés lesz az ovu,legalább is nálam így van.
BKATA77
2016-06-07 06:56:00
Eprike,Vikóc köszönöm a hozzászólást, igen ilyet olvastam én is.
Valóban már csak az UH tud meggyőző választ mondani.
Vikóc szépen haladsz a görbéddel,drukkolok:)
csöpszi
2016-06-07 06:53:37
Sziasztok! Hat ez a holeeses 2 napja nem tudom mit jelenthetett, pedig biztam benne hogy beindul vmi... meg igyekszem turelmesnek lenni. Csak nagyon elkeserito hogy a missed ab elott szuper peteereseim voltak nyakkal, szurkaval, es kiveheto szep gorbevel... most meg...
BKata drukkolok hogy az uh-n lassatok babat!!!
Vikóc89
2016-06-07 06:42:18
Andi! Nagyon gratulálok neked így ismeretlenül is! :) remélem könnyű lesz a várandósságod! :)
Kata: olvastam valahol olyat, hogy a petezsák megjelenése után már nem mutatja megbízhatóan a teszt a terhességet, valamint hogy a HCG szint is ingadozhat normál tartományon belül. Talán piszenpisze.hu-n láttam. Szóval a helyedben hamar elmennék UH-ra. :) Szorítok!
Én itt tartok most:
Eprike
2016-06-07 06:05:45
Kata nagyon sajnálom :S
Ha nem jön meg talán bízhatunk az UH-ban hátha mégis!
Egyébként igen teljesen normális egy nőnél, ha évente egy kimarad. Nekem ilyen kétszer fordult elő. Egyszer ebből úgy, hogy teszteltem egy halvány, de mindenki által látható pozit, rá két napra megjött utána viszont kimaradt egy teljes mensi.
Tehát akármi lehet, lehet tényleg megjön a mensid és csak egy kimaradt.
De lehet baba is aki titkolja magát.
Erre már sajnos csak doki fog tudni válaszolni, ugyanis az is létezhet, hogy a teszt nem mutatja ki. Párom keresztanyukájának nem mutatta egy teszt sem a fiát.
Kitartás lassan valami csak lesz már :)
Én egy hete szédelgek fájnak a melleim, de nézegettem a hőmet most napig mivel most kéne megjönnie, persze ma leesett... hát ez van én már nem is csodálkozom xD