Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
En pentekre nem vartam, szombaton teszteltem negativat.
Kicsit faj a mellem es almos vagyok. Holnap 5 napos keses. Reggeli ho 37 korul. Hetfo reggel volt egy alig lathato barna maszat a wc papiron, azota semmi. Uton vagyok, ha addig nem jon Meg, szombat reggel ujra tesztelek.
Vasarnap lesz az apajelolt szulinapja-tul szep ajandek lenne.
Nevergiveup
2016-05-31 08:51:04
Kata! Ezek szuper tünetek, nagyon drukkolok!!!!!:) Tesztelj már, mert megüt minket a guta!:D
Nálunk lassan ovu...iparkodunk is :) Mondjuk szokás szerint az ovu előtt jópár nappal (tegnapelőtt-tegnap) volt nyúlós ragacsos nyákom.....nem igazán értem, de mindegy.:)
Eprike
2016-05-31 07:09:10
Kata, akár napközben is tesztelhetsz ekkora késésnél :) Ilyen tünetekkel, szerintem nem kérdés ;)
Drukk drukk, szerintem lassan mi jobban izgulunk mint te :D
Arivett07
2016-05-31 06:41:39
Kata!!!! Irigyellek a nyugalmadért! Én már tuti ellőttem volna vagy 8 tesztet :-))) de a tüneteid számomra egyértelműek :-)))
BKATA77
2016-05-31 00:41:53
Jah és haspuffadás és nagyon sokat eszek. Meg a fáradság amit érzek.
Azt számolgattam ha mondjuk 28 napos ciklust nézek,akkor ma már 15 napos késésem van.
BKATA77
2016-05-31 00:38:30
Sziasztok
Még nem teszteltem ma van (hétfőn a házassági évfordulónk)
Ma szabin vagyunk,vacsizni voltunk ez a nap ezzel telt.
Ma már a 43 ciklus nap. Bimbóérzékenység,reggel hányinger. Ennyi
tünettel nőtt. Holnap veszem meg a tesztet. Olvasgattam a tesztekről,hogy melyiket is vegyem.
Kolibri84
2016-05-31 00:03:39
Eprike ez szuper!!!
Kata remeljuk jo hirekkel szolgalsz hamarosan ;)