Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nevergiveup
2016-06-04 06:45:04

Szoktam nézni, most is a 12-14. napokon volt nyúlòs, tegnap semmiképp...

:)

Vikóc89
2016-06-04 06:41:36

Még korrigálhatja a program. Nekem is a 4. DPOn adta ki, amit gondoltam. :) Nyákot is vezeted?
Nevergiveup
2016-06-04 06:32:47

Vikóc! Szuper! Maradjon is fent jó sokáig!:)

Nekem ilyen, de 14 volt egyértelmű ovufájásom, ami nekem jelzi, hogy megtörtént. Bár nem volt túl erős.:/ Aznap voltunk együtt, így ha tegnap volt nem hiszem, hogy sikeresek lettünk volna.:(

Vikóc89
2016-06-04 06:17:42

Nevergiveup látod? Csak igazam lett. :) Meg neked is, mert tényleg simán lehet 11. napon ovu. :)
Renata1989
2016-06-03 19:39:39

Copfos ! Igen szedek,én is Premens tablettát,de ugy döntöttem be fejezem nekem semmit nem hat... mellette még inofolicot iszok .. De gondolkodom hogy kipróbálom a Trimesztert..
copfos
2016-06-03 13:54:45

Renáta, szedsz esetleg vmilyen gyógyszert? Nekema pm gyógyszer szedése óta lett minimális intenzitású 2 napos menzeszem.
Vikóc89
2016-06-03 13:30:39

Renáta, szerintem még nem kell aggódnod. Nem minden ciklus egyforma. Befolyásolja a stressz is. Ha a következő menzeszed is fura lesz, akkor mennék el a helyedben orvoshoz.
Vikóc89
2016-06-03 07:51:35

Köszönöm Nevergiveup! :)
Nagyon reménykedem ebben a hónapban. Szedem a PreMenst (kicsit szabálytalan a ciklusom és a prolactinom is a felső normál értéket súrolja), 500 mg C+D3 vitamint, E-vitamint és MagneB6-ot. Azért kezdtem el hőmérőzni, mert volt néhány hónap amikor nem éreztem az ovumat. Ezért decemberben elküldött a nőgyógyászom 3. és 21. napi vérvételre. Akkor nem is volt ovum... Így most legalább 2 havi görbével szeretnék vissza menni hozzá júliusban. De remélem akkor már babásodást fog megállapítani. :)
Sose add fel! ;) Csak szeressétek egymást kötöttségek nélkül. :)
Renata1989
2016-06-03 07:34:12

Sziasztok! Nekem tegnap megjött de szinte nagyon kevés,olyan mint amikor a vége felé jár a menstruacióm.. Elotte nap meg barna volt,most piros de nagyon kevés.. Mitől lehet ez? Kell aggódnom? Köszönöm ha válaszoltok :)
Nevergiveup
2016-06-03 07:20:12

Szia Vikóc!:) A 11. napi ovu teljesen lehetséges, a nagy leesés utáni első megemelkedett hős nap :) szerintem ha érezted is, akkor nincs kétség!!:)

Drukkolok, hogy sikerüljön :)

Hugery! Köszi, örülök hogy túl vagyok rajta :):)

Az én hőm borzalmas, nem tudok mostanában egy időben mérni :/ Elvileg megvolt az ovuláció, de ez a görbén nem látszik :/ Hiába, nem volt closty ez látszik :(

Majd jelenkezem ha már van valami kivehető rajta :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!