Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Vikóc89
2016-06-03 07:08:09

Sziasztok! :)
Ez az első hőmérőzős hónapom. Picit több, mint 1 éve próbálkozunk sikertelenül. Kíváncsiságból több oldalon is vezetem a hőmet, de csak a tervezettbaba.hu mutatja most, hogy mikor volt ovum. Mint azt láthatjátok elég korán volt. Egy másik fórumon azt mondták, hogy ez még tuti nem az volt, de én meg éreztem... A 10-11. napon tojásfehérje nyák, 11-12. napon pedig ovu fájdalom. Egyesek szerint a 10. napon volt, szerintem a 11-en (mert akkor volt nyák és fájdalom is egyszerre), az oldal szerint 12. napon, mások szerint meg még nem lehetett... :) Szóval fogalmam sincs mit gondoljak. :) Szerintetek?
hugery
2016-06-02 21:41:03

Arivett, Szeged mellett.
hugery
2016-06-02 19:32:43

Nevergiveup GRATULÁLOK!!! :D
Arivett köszi! Nagyon iszom a vizet hogy 2/15 bal/jobb petefészekben ne cisztákká alakuljanak. Iszom az inofocilt hátha bejön.
Eprike
2016-06-02 06:40:07

Sziasztok!

Kata hogy vagy??? Kétségek közt hagysz minket, pedig annyira szurkolunk nektek!!!

Én most ciklusom végét taposom, úgy fest most se lesz sikerünk, mert szokásos mensi előtt egy heti tüneteim vannak. De legalább kezd az eredeti felállásba alakulni a szervezetem :)
Ági41
2016-06-01 21:55:05

Arivett, túl vagyok a missed ab utáni 3.-ik cikluson, tegnap este voltunk együtt a férjemmel. Nagy reményt nem fűzök hozzá, mert legutoljára január elején voltunk, amikor sikerült. Szóval a spermák nem voltak frissek.

Nevergiveup
2016-06-01 21:04:15

Arivett! Most én is azért vagyok ritkábban, mert igyekszem kicsit másra koncentrálni.:) Ja, meg megvolt a minősítésem, nagyon jól sikerült!:))

Amióta nem agyalok annyit többször vagyunk együtt férjemmel.:) Többször kívánom is a szexet, most, hogy nem “babakészítésnek” fogom fel.:)

Ma már szurkálgat a pocim, szerintem ma-holnap ovu...
Arivett07
2016-06-01 19:09:05

Ági ti mikor állhattok neku megint élesben?
Arivett07
2016-06-01 19:08:20

Copfos! Sipp supp el fog menni ez a június! Majd meglátod!
Arivett07
2016-06-01 19:07:12

Kolibri sajnálom! De nem adjuk fel!!!! Lányok, amióta nem mérek, nem stresszelek annyit. Igaz mégcsak 4 napja :-) De legalább nem kattog folyton az agyam.

Kata teszteltél???? Mindig itthagysz minket info nélkül!!

Nevergiveup ti hogy álltok?

Hugery te hol laksz pontosan? Mert nagyon dícsérik a tapolcai meddőségi klinikát. Vagy mindenképpen Pestre szeretnél menni?
Kolibri84
2016-06-01 16:27:25

Uj honap, uj remenyek! Ez lesz a 6. probalkozos honap :(
Neha ramtornek negativ erzesek :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!