Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2016-06-06 23:31:50

Sziasztok lányok!
Nem akarlak benneteket kétségek között hagyni,de én is kétségek között vagyok:(
Ma az 50 napom...és még semmi, 5 nappal ezelőtt teszteltem negatív lett:(
A számolásom szerint 7 hetesnek felelnék már meg ha az a fránya teszt pozitív lenne:( De már ki kellett volna mutatnia a tesztnek szerintem ennyi késést. Olvastam ezekről a dolgokról,hogy a teszt mennyire megbízható,olyat is olvastam hogy 8 hetesen sem mutatta ki valakinek hanem csak az Uh...hát nem tudom,azt viszont igen,hogy jövőhéten megyek UH-ra mert ez már nem állapot amit átélek. Nem tudom létezik-e olyan,hogy kimarad a menszesz 1 hónapot a következő kb 6 nap múlva lenne esedékes ha 28 napot számolok,nekem mondjuk általában 26,27 napra jött meg mindig pontosan.Teljes tanácstalanság amit érzek.
A tüneteim haspuffadás,állandó evés,néha hányinger de ez nem állandó a hányinger. Sűrű pisilés ez viszont állandó.

Na meg még egy tünet,lehet hülyének fogtok nézni de 1-2 napja fedeztem fel.Feküdtem az ágyon és azt láttam a hasamon,hogy hullámzik mint a tenger,mint ha egy lufi ide-oda úszkálna. Tudom butaság de ez tény amit láttam,ez nem tudom mitől van.
Szóval jövőhéten megyek UH-ra ha addig sem történik semmi változás.De ha történik akkor is elmegyek.
Néha-néha meg mérem a hőmet reggel én is olvastam a cisztát hogy attól is kimaradhat a menszesz,de az magas hővel is jár,na most az enyém nem magas. 1-én: 36,9 másodikán 36,8 és ma 36,7 volt. Kíváncsiságból mértem,hogy mégis mit mutat pár nap alatt.
Tanácsot valaki? Várok mindenféle hozzászólást tőletek.Szerintetek?
Drukkolok mindenkinek a mihamarabbi babásodásért.
Ági41
2016-06-06 21:59:49

Csöpszi, Kicsifény sajnálom, hogy felborult a hormonháztartásotok.
Pedig sokkal fiatalabbak vagytok nálam, én 42 éves vagyok.
Én is nagyon bízom abban, hogy a missed ab után könnyű teherbeesni.
Remélem a nyár végére újra összejön. Inkább úgy legyen.
csöpszi
2016-06-06 21:44:42

Andi gratulalok! :) jo volt olvasni! vigyazz magatokra! :)
Andi1989
2016-06-06 21:30:30

Szinte még fel sem fogtam...:D annyira hihetetlen! nem gondoltam volna, hogy egyszer én oszthatom meg az örömömet Veletek! :)
Csak egy megérzés volt, de nem tudtam megmagyarázni... Annyi stressz ért mostanában , hogy most tényleg nem gondoltam, hogy sikerülni fog.. Ma kellett volna megjönnie, de nálam az egy-két nap késés nem szokatlan dolog. Délutá fél 6-kor valamiért csináltam egy tesztet. És szinte azonnal két csíkos lett! :)
A lényege annyi, hogy ne adjátok fel Csajok, hiszen mindig a legváratlanabb pillanatokban fog bekopogni a Csoda! :)
Andi1989
2016-06-06 21:30:04

Sziasztok Csajok!

Sokaknak nem ismerős a "nevem", de talán vannak még itt páran a "régebbi időkből"...
Nagyon régen jártam erre, nagyon sok dolog történt velem a hónapok alatt. Az első, és legfontosabb dolog, az az, hogy 4 évnyi sikertelen próbálkozás, kezelések, gyógyszerek,IR, Pm-alulműködés , orvosok tömkelege után, ma, POZITÍVAT TESZTELTEM!
Andi1989
2016-06-06 21:29:42

Sziasztok Csajok!

Sokaknak nem ismerős a "nevem", de talán vannak még itt páran a "régebbi időkből"...
Nagyon régen jártam erre, nagyon sok dolog történt velem a hónapok alatt. Az első, és legfontosabb dolog, az az, hogy 4 évnyi sikertelen próbálkozás, kezelések, gyógyszerek,IR, Pm-alulműködés , orvosok tömkelege után, ma, POZITÍVAT TESZTELTEM!
Heny90
2016-06-06 21:17:57

köszi a választ. ezt a hetet mindenképp megvárom utána orvos :( remélem nincs semmi bajom
copfos
2016-06-06 20:56:34

Heny. Ciszta is okozhatja a hosszú ciklust. De biztosat csak orvos mondhat és ultrahang mutathat.
Renata1989
2016-06-06 20:42:42

Rendben csöpszi,igazad lehet.. köszönöm a választ :) Szedem tovább
csöpszi
2016-06-06 19:46:21

Renata en irtam az elobb is h nekem is volt barnazasom most ebben a ciklusban mensi utani napokon... ez a masodik trimeszteres ciklusom. Az elsoben ilyet nem tapasztaltam. Lehet a vitamintol de lehet veletlen egybeeses es tok mas miatt is... de vegulis ez csak vitamin nem hiszem h barmit arthat...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!