Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Renata1989
2016-06-06 15:00:21

Csajok,akik a trimesztert szeditek,egy fontos kérdés... Most hogy jobban utana olvastam a vitaminnak,sokak írtak olyan mellékhatást hogy barnázásuk volt tőle,és pici hasi görcs... Amit én is tapasztaltam,pedig meg csak 3 napja szedem.. Nektek nem volt ilyen?? Szedjem tovább,el múlik?? Köszönöm a választ előre is
Nevergiveup
2016-06-06 13:51:49

* de az meg nem oké (hülye helyesírásjavító program)
Nevergiveup
2016-06-06 13:50:17

Kicsifény! Drukkolok, hogy hamar megjöjjön mostmár! Inofolicon (vagy az olcsóbb verzióin) agyalok én is, de a Trimeszter sem olcsó..:/ Meg E vitamin szerintem van a Trim.-ben is meg a DM-es vitaminomban is, pluszban nem szedek, de majd megnézem milyen mennyiségben van bennük! D vitamint is lehet jó lenne...

Amúgy én is Péntek Enikőzöm...kicsit tartok is tőle, nehogy “kiugráljam” magamból a babát ha elindulna valami.....de azt meg nem ők, hogy ovuig torna, aztán 2 hét szünet...ha pedig megjön megint torna az ovuig...:)
Heny90
2016-06-06 13:30:34

Sziasztok!olyan kérdésem lenn,hogy mivel már kb 5 hónapja próbálkozunk a babával (már van 2 fiúnk) és most nem jött meg a menszeszem,1-én kellett volna neki,ugye most tartok a 34.cn-on és eddig csináltam 3 tesztet és mind negatív lett...mindegyik különböző időpontban...szerintetetk lehetséges h nem mutatná még ki a babát?nincs tapasztalatok a nagyon korai tesztelésben,mert a fiukkal már jóval utánna tesztelte...és olyan gyorsan pozi lett h csak na...de most eléggé elvagyok kenődve,mert most nem igen tudom h mi is a helyzet. :(
csöpszi
2016-06-06 11:26:32

Kicsifeny! Aterzem a helyzeted! Nekem pontosan 2 honapra jott meg eloszor a missed ab mutet utan, remeljuk tenyleg nincs cisztad (nekem az volt) norcoluttal jott meg vegul... remelem hamar sikerul ujra teherbe esned!
Kicsifény
2016-06-06 11:13:18

Sziasztok!

Látom többen szeditek a Trimesztert... lehet én is megpróbálom.
Sajna a missed ab óta még mindig nem jött meg, lassan 2,5 hónapja volt a műtét. Így pénteken elmegyek nődokihoz, nagyon remélem hogy nincs ciszta és más baj sem!
Nem tudom, meddig várjak még arra, hogy megjön magától, a doki szerintem fog gyógyszert adni, ami meghozza. Ha hiszek annak, amit többen írnak, hogy missed ab után könnyebb a teherbeesés, akkor lehet beszedem a gyógyszert, mert nem akarok kifutni abból az időből, amikor még elvileg könnyebben összejön.

Az endokrinológusom azt mondta, hogy az Inofolicot csak akkor igyam, ha elkezdünk újra próbálkozni, de szerintem neki állok most inni, hátha segít.
Elindítom újra az E vitamin szedését is.

Pedig annyira bíztam abban, hogy ha már így alakult, akkor a műtét után jobb és rendszeresebb lesz a ciklusom...nagyon nincs kedvem megint gyógyszerezni, hőmérőzni, időre figyelve együtt lenni a párommal. De ha ez kell, akkor megteszem, csak nagyon reménykedtem, hogy magától sikerülni fog. De még hátha! :)

Elkezdtem mozogni is, Aviva, Péntek Enikő torna, biciklizés, rollerezés, minden nap mozgok valamit. A diétát is csinálom, bár nem túl szabályosan, de a 160 gr napi ch-nál tuti nem eszek többet. :)
Renata1989
2016-06-06 10:25:04

Köszi Csöpszi akkor egy picit meg nyugodtam.. :) Én majd két hét múlva megyek nődokihoz,most ki jöttem a párommal Németországba,hogy többet legyunk egyutt ;) Drukkolok neked hogy minden a legjobb legyen a dokinal :)
csöpszi
2016-06-06 10:19:02

Renata ilyen kis pecsetelgetes nekem is volt most mensi utan tobb napig. Most szombaton is pedig mar elmult egy ideje... ez inkabb valami hormonzavar lehet vagy tenyleg meg a mensi utani idoszaknak tudhato be... en majd kovi ciklysban kell h menjek nogyihez hormon eredmenyekkel mert ha most sem pesz peteeresem akkor clostyt kapok... :(
Nevergiveup szerintem jo ez a ho! 4 tized, es fenn is maradt! eleg az! Maradjon igy! Drukkolok mindenkinek!
Renata1989
2016-06-06 10:08:36

Köszi :) Viszont aggódom ugye szombaton voltam a párommal,és tegnap rózsaszin pecsételés volt,ma viszont barna.. Még a menstruació utani időszaknak tudhatom be ,vagy valami más lehet a dologban? fajdogal a hasam alja.. Kellene aggódnom? Remélem mindenkinek meg hozza a várva várt hatást a Trimeszter :) Drukkolok mindenkinek.. Annak is aki nem szedi ..
Nevergiveup
2016-06-06 10:00:21

Renáta! Én is szedem, ez az első Trimeszteres ciklusom. Nekem sincs eddig semmi mellékhatása! Szerintem is mehet a 2 szem!

Nekem ma ilyen, nem ment föl nagyon a 36,6-os minimumhoz képest.:/

Szerintetek nem magas az alaphőm?? (Ciszta tuti nincs..)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!