Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon szurkolok Csöpszi! :) Küldöm a tüszőrepis csíííít! :)
csöpszi
2016-06-09 07:12:37
Heny, drukkolok hogy baba legyen!!! 16mm az jo sok :))) ;)
Bkata Te mikor mesz dokihoz?
Nekem borzaszto a gorbem, viszont most egyertelmu atlatszo, tojasfeherje nyakom van es nemi szurkalas... drukkoljatok hogy meg tudjon repedni!!!
Renata1989
2016-06-09 07:10:54
Csajok,akik szeditek a Trimesztert,, Ezt olvastam a kisbabanaplón..
Trimeszter! Avagy egy kutyulmány margójára!
Minket kitiltott a trimeszter oldal....mert le mertük ezt írni.megosztom veled is.
Nos nézzük csak: Adott egy szülésznő és adott egy "csoda bogyó",melyet már sok országban betiltottak,köztük Indiában és Afrikában is.Érdekes,kicsiny hazánkban ez a kampány még megy a facebookon, a kutyulmány nem rendelkezik engedélyekkel sem,s mikor rákérdeztem azt a választ kaptam,hogy nem volt pénzük rá...hát elgondolkodtam s kérdeztem kérdeztem,de nem jött válasz csak anyázás,és forduljak fel üzenetek özöne.Nos döntse el mindenki saját maga.Idézek egy bejegyzést,elég enyhén szólva is érdekes maga a megfogalmazása is figyeljenek csak:
"MINDENKINEK szép hétvégét és kikapcsolódást kívánok ezen a hosszú hétvégén! Remélem, hamarosan személyesen is segíthetek Nektek... Pihenjünk rá előtte, rakjátok össze a leleteiteket, írjátok össze mindazt ami történt Veletek eddig...és HAJRÁ!....kezdődik Magyarország BabaProjektje! :):):) Tünde"
Mellesleg elmúlt 15-e,hol is a dátum és a helyszín?
Vagy egy újabb nüansz: "Hol kapok Trimeszter 1-et? Köszi a választ!
1 · március 12., 13:03
Patikákban és Herbáriákban...ha nem, akkor itt a neten..."
hmm..vagy ha nem akkor itt a neten! A facebook csodás dolog
"BabaProjekt" avagy agymosás 2016-ban...
....elég sokatmondó de mi is ez akkor..?
A kutyulmány,egy (kékes-zöldes-szürkés) mondta az ki prómotálja a konyhában készített kutyulmányát.Na de van olyan akinek kék,másoknak pedig zöld,sőtt mi több én már fehérről is olvashattam a minap.Na akkor milyen is?Persze az is lehet,hogy mindenki színvak...az is lehet... Így elgondolkodom s hiszem önök is......ki,..mit,...hogyan,...hová miből,...és meddig még....??????
Hol van a hülyítés,a testi,lelki kihasználás határa...?...?
A fenti csoda kutyulmányt trimeszternek hívják, létezik belőle nem egy hanem, 1-2-3 biztos ami biztos.Na persze,szó sincs arról,hogy igazából érne is valamit..legalábis senki sem bizonyította még.Azt viszont igen,hogy káros.
Nálunk mégis forgalomban van,igaz főként a facebookon:) persze igen gyógyszertárakban is kapható,legalábbis ezt mondják, de utánna jártam,s csupán a 2 és a 3 az,melyet rendelni lehetne,ha lehetne,de az -1 - ami nélkül ugye értelmetlen az egész,nos az 1-et, még csak a rendelhető készítmények között sem találták,pontosabban azt jelzi a gép,nem rendelhető.No de se baj,itt a facebook,itt mindent el lehet adni,és mindent meg lehet etetni a néppel.A legnagyobb baj a többi között az,hogy olyan embereket céloz meg,s vesz hülyére,akik egyébként is el vannak keseredve.Akik tanácstalanok,és bármit meg tennének,hogy gyermekük legyen,bármit beszednének már,ha hitelesen mondogatják, s azt ígérik,ettől gyermekük is lehet.Én meg éretem emberileg,de amit ez a készítmény csinál, az minden csak nem jó és minden csak nem emberi,és nem Isteni. A készítményt,(de nevezzük kutyulmánynak mert ez így helyes), csodaszerként hirdetik,fantasztikus kémiai kötésekkel és csodás ásványi anyag tartalommal,persze fele sem igaz.Nem baj hogy felhalmozódhat,hiszen azt mondják róla,hogy fantasztikusan magas a vitami tartalma,s azt is mondják,hogy a vitaminokat nem lehet túladagolni,hát ezzel vitatkoznék,s gondolom mások is.Na de lassan már anyaméh sem kell,sőtt férfi sem kell,de lasan már nő sem szükséges feltétlenül.Hiszen magától megy minden,mindenre jó,mindent gyógyít,még a fél petefészek,és a hypofizis adenoma sem gond,mindent felülír,és nincs lehetetlen mondják.A borzalom lényege hogy fogyjon és dőljön a lé,nem számít mit okoz.Nem számít hogy károsodhat anya és magzat is.S csak fogom a fejem,de nem gyanús senkinek.Az sem gyanús senkinek,hogy minden "(trimeszter)" baba kislány,azonos súlyú és méretű,ja és még hasonlítanak is egymásra.Az is meg fordul a fejemben,hogy a szülésznő (és kérem ne értsenek félre,mert igen is ismerek rendkívül jó szülésznőket akik értenek a hivatásukhoz),ez a hölgy aki itt prómótálja a kutyulmányát,és feltalálónak kiáltja ki magát,na de már orvosnak is képzeli magád,de legalábbis nem cáfolja ha dr nőnek szólítják,ahogy olvashatjuk,na de persze nyilván azt képzeli magáról hogy kutató orvos,s a konyhája helyén genetikai és gyógyszer kísérleti labor van.Na de mit is mond a fenti idézetben?:
Fordítsuk ezt le magyarra:...szervez egy találkozót,majd ő megnézi a leleteket,(persze hozzá jut minden információhoz,és személyes adathoz melyhez csak akar),s jöhetne a folytatás....ki tudja mi az....csak elképzelni tudom....s a baj az,hogy sokan nem képzelnek el semmit,csak a célt látják maguk előtt bármi áron.Persze nyilván nem véletlenül zuhannak a részvényeik,nyilván az sem véletlen,hogy amint ellene mertem szólni a kutyulmánynak azonnal kitiltottak az oldalról.Az sem véletlen,hogy azok a hozzászólások,melyekben a felhasználók azt jelezték,hogy beszedtek egy szemet a "csodaszerből" s azonnal hányni kezdtek,nyilván már őket is kitiltották,na de az sem véletlen.Az sem véletlen,hogy "elmaradott" országokban is betiltották a kutyulmányt úgy 36 óra leforgása alatt.(Összesen 27 országról van szó egyébként).Hiszem,hogy eljut így is az érintettekhez, itt vagyok ismét,de hiszek a megosztásokban,s hiszek abban,hogy mindannyian elgondolkodnak azon,mit vesznek be,mit visznek be a szervezetükbe, s ezzel együtt mit okoznak a picibabájuknak a pocakjukban,vagy hogy az későbbi tehrbe esést kockáztathatják ezzel.Így kérem gondolkodjanak el ezen kicsit,nem kell hozzá professzornak lenni,szülésznőnek sem,aki orvosnak képzeli magát,elég az egyszerű paraszti agy...s hiszem átlátják önök is a dolgokat s ami mögötte van....Azt már nem is említem,hogy ha bármilyen allergiás reakció lépne fel,na akkor kihez és hová?Ki vállal felelősséget?
Megvádolt,hogy gyógyszer lobbista vagyok...s sorolhatnám a minősíthetetlen jelzőket...
Vikóc89
2016-06-09 06:39:03
Heny szorítok! Majd írj, hogy mi volt! Bárcsak baba lenne! :)
BKATA77
2016-06-08 22:41:15
Általában a terhesség 7-8. hetében mozdul meg először a magzat, ekkor már képes oldalra fordulni vagy az ijedtségét mozgásban is kifejezni. A 9. terhességi hét környékén a baba már csuklik, mozgatja kezét-lábát, szopja az ujját és nyeli a magzatvizet.
Csupán egy héttel később, a 10. héten már képes hajlítani és forgatni a fejét, megérinteni a kezével az arcát, szétnyitni az állkapcsait és nyújtózkodni. A 11. hétre ásítani is megtanul. Három hét múlva, a 14. héten már a szemeit is mozgatja.
Gondoltátok volna.hogy ilyen hamar meg mozdul először?
BKATA77
2016-06-08 22:34:27
Heny ez szuper hír,minden bizonnyal a baba bújócskázik,drukkolok:)
Nálam változatlan a helyzet..
Heny90
2016-06-08 13:11:52
amúgy normális szerintetek ez az érték? sosem figyeltem ezeket az értékeket az előző terhességem alatt...mindenképp írok!!!
Nevergiveup
2016-06-08 12:06:09
Heny! Az jó vastag nyálkahártya!!! Drukkolok, hogy csak a baba bújócskázzon!:) Írj majd mit mutatott a teszt!!
Heny90
2016-06-08 12:00:58
Megjártam a dokit! Babát nem lát,még cisztát sem lát,csinált hüvelyi uh-t 16mm vastagságú a méhnyálkahártya,azt mondta reggel egy kórházi terhességi tesztet csináltassak,majd délben vissza csinál egy rákszűrést is meg akkor megérkezik az eredmény is.... azt mondta h lehet baba is... Remélem az lesz és semmi komoly! kicsit féltem hogy mit fog majd mondani... de ezen már túl vagyok.Kata te hogy vagy?
Heny90
2016-06-08 07:06:45
Kata,27-28-29 naposak a ciklusaim...de tegnap is teszteltem,de negatív lett,ma fogok kérni a dokitól időpontot,már mindenre gondolok,de remélem csak a baba rejtőzködik és semmi komoly.