Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-06-22 20:31:41

mütyür a doki nem o csak azt mondta 3., 21.napon nezessem es ha latszik h nincs peteeres akkor closty. Illetve pozitiv teszttol napi 3x2 utro a veteles miatt. Van is itthon ket dobozzal. Viszont most bogarat ultettel a fulembe, lehet hogy akkor holnaputan ujra megnezetem. Koszi! :)
mütyűr
2016-06-22 20:31:34

Kicsifény! Nálunk úgy volt az átjárhatósági, hogy előtte pár hónapot clostyzni kellett, majd köv hónapban nélküle uh. Szóval nekem azt mondta a doki 5-6 hónap sikertelenség után csinálja meg. Ekkor meg kellett csináltatni a hüvelytenyésztést, clamydiát, spermavizsgálatot. Kb ez 3 hetet vett igénybe. Végül nem került sor az átjárhatóságira,mert terhes lettem pont előtte, bár sikertelenül végződött. :(
csöpszi
2016-06-22 20:28:34

Nevergiveup, koszonom! a profeta szoljon beloled! :)
mütyűr
2016-06-22 20:27:02

Renáta 1989! Nekem is volt cisztám, azt mondták vízszerű ami a petefészek körül volt. Én akkor kaptam először clostyt,és következő hónapra felszívódott,rákövetkezőre újra lett peteérés. Elevit plust szedtem az első vetélésem után,de egy hónap alatt 5kg-ot híztam tőle,szóval az abba maradt.
Csöpszi! A progi szinted alapján úgy gondolom, hogy sikeres volt ez a hónapod, viszont a progi egyik napról a másikra változhat. Neked nem javasolta a dokid, hogy két naponta nézzétek?
Nevergiveup
2016-06-22 20:16:01

Csöpszi! Meg lesz a pozitív hozzáállás eredménye!:) (baba formájában)
csöpszi
2016-06-22 20:13:09

Jol mondja Kicsifeny! Trimeszter szedesetol kezdve 2 het volt es eltunt a cisztam. Nekem 3x5cm volt mikor eloszor lattak, aztan 3x3 es ezutan hult helye volt :) Egyebkent mensivel el tud tunni vagy adnak ra gyogyszert is (Norcolutot) nekem az nem segitett sajnos. :/
Jaj lanyok hat nekem ez most nagy orom, kezdtem nagyon szurken latni a dolgokat, de ugy latszik tenyleg kezdek visszaallni csak tobb idore volt szuksegem. Nyilvan a lelki reszen valo tullepes az elengedes is kozrejatszik, mert en nagyon sokaig padlon voltam, hiaba tudtam hogy az nem visz elore. De most mar csak a jora koncentralok! :)
Kicsifény
2016-06-22 20:00:45

Renáta, nekem még nem volt cisztám szerencsére, de laikusként kérdezem, hogy mit akar a doki csinálni vele?
Az átjárhatóságivalmiért kell őszig várni? Miért nem csinálja meg most?

Egyébként Csöpszinek volt cisztája aztán elkezdte szedni a Trimesztert, 2hét múlva már nem volt ciszta. Hogy a Trimesztertől vagy nem, azt gondolom nem lehet tudni.

Csöpszi, örülök a jó eredménynek, lassan csak rendbe jön a szervezeted teljesen. :-)
Nevergiveup
2016-06-22 19:55:40

Renata! Én most néztem vissza, a Tiéden valahogy átpörgettem.:( Most milyen a görbéd? Felteszed? Mi lesz a cisztával? Követitek, hogy mi lesz vele? Azért az nem kicsi!!:/

Átjárhatósági tényleg nem àrt, nem kellemes, de kibírható!!

Nekem a Trimeszter bevált, de kinek mi :)
Renata1989
2016-06-22 19:46:44

Hat orulok h senki nem nyugtatott meg a cisztaval kapcsolatban,semmi reakciot nem valtott . :D
csöpszi
2016-06-22 19:20:34

köszi lanyok :) ettől most nagyon boldog vagyok! Lehet megsem fog kelleni a closty?!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!