Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lanyok ma ilyen nekem.
Szerintetek a szamit hogy ma ejjel mashol aludtunk es sokkal huvosebb ez a szoba? Tetoteri a lakasunk, belso ketszintes. es fent mar nem lehetett kibirni olyan levegotlenseg volt, ezert lekoltoztunk az also szintre. itt viszont amikor felebredtem faztam!!! Vagy ez nem szamit? Na mindegy ma megyek ujra progit nezetni.
Kicsifény
2016-06-23 21:37:17
Nevergiveup! Tsh, t3, t4 (ez a tényleges PM hormon), anti tpo értékeket mindenképp nézesd meg. D vitamin, ahogy Csöpszi írta.
Renata1989
2016-06-23 17:59:48
Nevergiveup Biztos minden rendben lesz veletek. :)
Nevergiveup
2016-06-23 17:36:42
Reni! Igen, szedni fogom. Amikor kicsit több mint 1 hónapja megrendeltem, kapásból 3 havit rendeltem, hogyha sikerül a baba, legyen az 1. Trimeszterre.:) Szóval szerintem maradok ennél, és remélem minden rendben lesz velünk!
Renata1989
2016-06-23 17:26:11
Meg várom a menstruaciót,remélem megjön.és akkor el fogok menni megint meg nézetni el tünt-e
Renata1989
2016-06-23 17:24:37
Nevergiveup
Köszönöm hogy próbáltok meg nyugtatni,remélem tényleg nem lesz gond.. És minden szépen fog alakulni majd.. Most is ugy feszul a hasam,gondolom a cisztától.. Nem tudom.. Remélem jövőhéten kell hogy meg jöjjön,megjön és távozik a ciszta.. Nevergiveup te szeded tovább a trimesztert?
Nevergiveup
2016-06-23 16:35:24
Renata! Tudom, nagyon tartasz ettől a vitamintól, de nem hiszem, hogy ez okozhatta, ahogy csöpszi is írta! Ez sok embernek segít, nem hiszem, hogy káros lenne! Engem 1 doboz babához segített, szóval én csak dicsérni tudom!
És abban is igaza van csöpszinek, hogy rengeteg nőnek van cisztája, és az a legtöbb esetben magától felszívódik, ne ijedj meg!! Szerintem azért érdemes lenne pár hét múlva ránézetni megint, hogy mi van vele....
Drukkolok Neked, minden rendben lesz!
csöpszi
2016-06-23 14:04:13
Koszonom Esztike! Biztos nem lesz baj, jol teszed, kapcsolj ki, pihizz es ha visszajottok ujult erovel nekifogtok a csaladalapitasnak! Jo nyaralast! :)
BorESZTIKE
2016-06-23 12:23:02
Boldog Születésnapot csöpszi!
Én most nem mérek semmit. 30-án szövettan eredmény de utazás miatt csak Július 29-én megyek Nőgyógyászhoz .Remélem jó indulatú lesz szövettan eredménye amit a küretből vettek ki.
Vikóc89
2016-06-23 11:03:51
Igen, elvileg hamarosan ovu. Bár most semmi jelét nem látom/érzem. Majd kiderül, hogy lesz-e egyáltalán. Nem görcsölök most rá.
Szerintetek a szamit hogy ma ejjel mashol aludtunk es sokkal huvosebb ez a szoba? Tetoteri a lakasunk, belso ketszintes. es fent mar nem lehetett kibirni olyan levegotlenseg volt, ezert lekoltoztunk az also szintre. itt viszont amikor felebredtem faztam!!! Vagy ez nem szamit? Na mindegy ma megyek ujra progit nezetni.