Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-06-24 12:57:06

Reni aranyos vagy, de en nem tudom...nem merek semmit remenykedni felek a csalodastol. ferjem megint az duruzsolja hogy mintha lenne egy ilyen megerzese hogy sikerult... voltam progit nezetni meg kivancsisagbol a hcg-t is... 1-2 ora mulva jon az eredmeny.
Renata1989
2016-06-24 12:32:51

Csöpszi. Én úgy érzem a második babás itt most te leszel közulunk :)
csöpszi
2016-06-24 12:16:45

Dorka 14.napra jon meg altalaban az ovuhoz kepest... de most a nagy ugrasok miatt nem tudom hogy mikor lehetett pontosan... szerintem kedd-szerdan kene (nem)megjonnie. Mikor januarban terhes lettem akkor volt mindjart megjon erzes de csak 12.dpo-tol... hat majd kiderul...
Dorka81
2016-06-24 12:08:40

Csöpszi, Hétfőn jönne neked a nem várt ahogy a program is mutatja? Ha igen, akkor most még korai lenne a "megjön érzés", nem? Simán lehet baba tünet is :) Amíg nem jön meg ténylegesen, addig nincs veszve semmi. :)
Én ma így állok, de még csak az első hőmérős, tesztelős hónap, úh túl sok reményt nem fűzök hozzá, de meglátjuk :)
csöpszi
2016-06-24 11:21:19

Csajok nagyon megjon erzesem van :( hiaba a peteeres szerintem nem sikerult. Majd legkozelebb...
Nevergiveup
2016-06-24 09:09:49

Hugery! Ez eddig nagyon szép görbe!:) Akkorra nem várod amit a program mutat? Drukkolok nagyon!!!!
hugery
2016-06-24 08:03:03

Sziasztok!
Mai hőm, reménykedem a csodában :)
Kitartás ebben a melegben! Be kell szerezni légkondi, másként nem lehet szusszal bírnni vagy hűs fürdő közben :)
Vikóc89
2016-06-24 07:07:30

Így állok most. Várom az ovut. Semmi jele egyelőre. Jó lenne, ha hétvégén lenne, de sajnos nem kívánság műsor. Jobban izgulok lassan az ovu miatt, mint a mensi miatt. Utóbbi olyan, mint a vonat: van hogy pontos, van hogy késik, de tuti ide ér. Ha lesz is ovum, kicseszésből a hét elejére fog esni. Rohadt melegben, 12 óra meló után meg nem lepődnék meg, ha a páromnak nem lenne kedve semmihez... :(
csöpszi
2016-06-24 06:52:26

Koszi vikoc! Egyutterzek ez a tetoter dolog ilyenkor remalom! Az en ferjem sem birja a ventillatort :D Bejeloltem, de nem tortent semmi. Mindegy :) a progibol ugyis kiderul! Te hogy allsz?
Vikóc89
2016-06-24 06:40:35

Csöpszi, számít. Jelöld be az opcióknál a "szokottól igen eltérő hőkülönbséget", ha van 5 fok eltérés lent és fent között. Gondolom akkor máshogy nézi azt a napot a rendszer. Mi is tetőtérben vagyunk. Már tegnap előtt is majdnem kipurcantam a 27,5 fokban, de tegnap estére felment szépen 31-re. Még egy fránya ventillátort sem tudok berakni éjszakára a szobába, mert a párom nem viseli el. Le meg nem tudunk "költözni". Úgyhogy marad a szauna. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!