Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
mütyür, nekünk hamar sikerült. 4. próbálkozós ciklusban... de nem örülhettünk sokáig... azóta volt anovulációs ciklus cisztával, ciszta nélkül... most reménykedem hogy gyógyszer nélkül megjön egy hét múlva... vagy már meg sem jön, az lenne a legjobb. Ha összességében számoljuk ez a 9.hónap hogy próbálkozunk, de ugye ebből volt amikor terhes lettem, plusz a 6 hét tilalom és a peteérés nélküli 2 ciklus... szóval így állunk most...
4 év... :((( szörnyű lehet... de fel a fejjel sikerülni fog most már!
Nevergiveup
2016-06-21 11:05:15
Dorka! Köszönöm Neked is!!!:)
Szerintem most akkorát eset a hőd, hogy simán lehet, hogy ma van, vagy nemsokára lesz! :) Ha holnaptól kúszol fölfelé, akkor tuti! Az ovutesz csalóka tud lenni, nekem is összvissz ha 1 lett totál pozi eddigi mérések közül! Onnan tudtam, hogy volt( hogy egyrészt éreztem), hogy amelyik napon halványodni kezdett, azelőtti nap lehetett...ha ez a fájással is egybeesett akkor biztosra vettem. Reggel-du-este is ki kell próbálni, illetve nagyon koncentrált pisivel, mert nem mindenkinek ugyanakkor mutatja meg a pozit!
Mielőbbi babásodást!:)
Dorka81
2016-06-21 10:58:40
Nevergiveup, én is gratulálok. Régóta olvastalak már itt a fórumon és nagyon drukkoltam neked :) de persze mindenkinek aki itt van, mert tényleg szuper csapat vagytok!
Ez a hőmérő kérdés még nekem kérdőjeles. Első mérős hónapom, ezért mérem higanyossal és digitálissal is de totál különbözőek a görbék. Nem tudom melyiknek higgyek... :(
Mivel még csak az első hónapom, berakta az ovut mensi utánra, de elvileg holnap kellene lennie... a teszt még halvány csíkos mindig :(
mütyűr
2016-06-21 10:39:37
Szia csöpszi! Köszönöm a segítséged. Reggel csipogáskor kivettem a hőmérőt (szájban mértem) , de akkor holnap 5 percig mérem. Én is sajnálom ami veled történt. :( Rögtön sikerült a baba, vagy régóta próbálkoztatok? Mi már beléptünk a 4. évbe. :(
csöpszi
2016-06-21 10:32:07
itt még találsz infókat:
https://tervezettbaba.hu/tudastar/hogyan-merjem
csöpszi
2016-06-21 10:24:15
mütyűr, szia, üdv a fórumon!
rettenetesen sajnálom ami veletek történt... :( nekem is volt missed ab februárban, első terhesség/baba lett volna...
ez egy szuper közösség, maradj itt velünk, segítünk!
a mérés: reggel, rögtön ébredés után (mindig azonos időben) hüvelyben vagy szájban mérj, digitálissal nem csipogásig, hanem 5 percig, vagy higanyossal 10 percig. és vezesd be a görbébe minden nap. emellett vezetheted a nyákot, a középidős fájdalmat stb. kívánom hogy minél hamarabb sikerüljön és egészséges kisbabátok szülessen!
BorESZTIKE
2016-06-21 09:29:13
Nagyon gratulálok! Kívánom,hogy a baba egészséges legyen meg mindenki!
A többieknek kitartást és mindent bele!
Nevergiveup
2016-06-21 09:20:06
Köszönöm Mindenkinek!:) Még el sem hiszem!:) Hát kicsit több mint 2 éve vártunk a babára, ez már az a határ, ahol nagyon nehéz bizakodónak maradni..:( De “soha ne add fel”.:)
Hugery, Csöpszi, szépen halad fel a hőtök!:)))
Én a Trimeszter mellett sima DM-es mamavitamint szedtem csak, azt már régóta de csak minden másnap.
mütyűr
2016-06-21 09:17:07
Sziasztok lányok! Én most csatlakoztam, próbálom vissza olvasni a hozzászólásokat,remélem hamarosan képben leszek. Mi nem rég veszítettük el a második babát. :( 15 hetes volt, egyszerűen megszűnt a szívverés. Az első 6 hetes volt,spontán vetéltem. A második két évre rá sikerült. Első után nem volt peteérés,inzulinrezisztencia lépett fel. Clostyval sikerült a baba. Borzasztó rendszertelen a ciklusom, (tavaly 32,37,29,42,29,32,35,33,38,28,31 naposak voltak) de,hogy őszinte legyek mindig lusta voltam a hőmérőzésre,most viszont elszántam magam.Talán a hőmérőzésből pár hónapon belül rendes képet kapok. Múlthéten újra megjött a missed ab után, és a mai nappal elkezdtem mérni a hőt. Megköszönném ha esetleg valaki valami tanáccsal ellátna,hogy hogyan is kell ezt?! Nevergiveup nagyon drukkolok neked!
4 év... :((( szörnyű lehet... de fel a fejjel sikerülni fog most már!