Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2016-06-21 09:01:44

Sziasztok!

Nevergivup: tiszta szívből gratulálok, nagyon megérdemelted már! Vigyázz magatokra!
csöpszi
2016-06-21 09:00:38

Hugery en napi 2 inofolicot iszom es Trimesztert is szedek mellette. Nem tudom melyik jobb hiszen az egyik vitamin a masik meg "csak" folsav inozittal.
hugery
2016-06-21 08:55:20

Melyiket jobb Trimeszter vagy Inofolic??
1 éve vezetem a hőm.
csöpszi
2016-06-21 08:01:11

Nevergiveup! Nagyon szuper! :) szerintem ez igy mind egyben! Na meg persze hogy "sohanemadodfel"! Nagyon kijart mar nektek ez a boldogsag! Es azt erositetted meg bennem hogy szedjem en is tovabbra is a Trimesztert renduletlenul :) Lanyok most mar mi jovunk :)
Renata1989
2016-06-21 07:54:05

Nevergiveup Gratulálok! :) Ennél jobb hírt nem is olvashattam volna így koran reggel.. Ha jól emlékszem te is szedted ezt a Trimesztert ugye?
Nevergiveup
2016-06-21 07:52:48

Csöpszi! Igen, május 19 óta szedem, az előző menses első napjától...most fog elfogyni az első doboz. Nem tudom, hogy ez segített-e vagy a clostymentesség, vagy hogy nem voltam dokinál ebben a hónapban, vagy minden együtt, de én ezt fogom szedni a várandósság végéig!;)
Vikóc89
2016-06-21 07:19:36

Jajjj de nagyon örülök! :) Gratulálok Nevergiveup! :) Akkor csodaszép ajándékot adtál a párodnak az avatásra. :) Olyan szépen ment fel a hőd, reménykedtem hogy sikered lesz. :)

Csöpszi látod, elkezdtél szárnyalni. :) Szépen helyre jött a hőd. Mondtam én... ;)
Eprike
2016-06-21 07:18:32

Nevergiveup Gratulálok! :) Jó látni, hogy végre a kis fórumos csapatból jönnek a sikerek :)

Remélem hamarosan követhetünk titeket :)

Szép napot :)
csöpszi
2016-06-21 07:15:17

Szuper! Ugy orulok, Nevergiveup! Ugye jol emlekszem hogy Te is szeded egy ideje a Trimesztert?
Nevergiveup
2016-06-21 07:03:53

Köszönöm Lányok! Nem is tudom mit írjak...:) Boldog vagyok, közben iszonyatos aggódás is van rajtam. A pozi teszt után kezdődik az igazi para :).

Férj persze tudja már, hajnalban visszabotorkáltam a pozi teszttel a kezemben az ágyba..:) Szerintem a szívdobogásomra kelt fel.:))) Komolyan hallható volt :D. Aztán megkérdeztem szeretné-e látni??:) Ő meg, hogy “ezen mit kell nézni, nem értek hozzà!?”!:) Mondtam, hogy 2 csíkot keressen.:) Megtalálta, szòval volt nagy örömködés, pityergés.:) Most pedig bealudt a nagy sokkba..:D

Ma lesz a doktorrá avatása, így dupla az öröm!:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!