Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csöpszi,köszönöm .. Remélem nagyon igazad lesz,és minden rendben lesz :(
csöpszi
2016-06-23 08:28:43
Koszi csajok! :) Renata! A lutheum ciszta az akkor alakul ki ha a tuszo no-novoget a maga rendjen, kb 20-25mm-ig, (ekkor normalis esetben megreped) de neked nem tudott megrepedni (ugy emlekszem ezt irtad hogy ezt mondta neked a doki) es nem szabadul ki belole a petesejt. Azert nem latta multkor a dokid mert valoszinuleg akkor meg tuszo volt es volt ra esely hogy megreped. Ezek a cisztak felszivodnak, nem artanak! Valakinek gyogyszer nelkul is eltunik par het alatt. Ne aggodj! A Trimeszter biztos nem hibas ebben! Ez egy vitamin ami elmeletileg meg segit is! Ne aggodj, ez nem olyan nagy baj! Valaki hajlamosabb ra, valakinek soha nincs egesz eleteben. En azt hallottam hogy ciszta mellett is teherbe lehet esni, mert mellette is megerhet a kovetkezo ciklusban egy masik petesejt es arrol nem is veszelve hogy ott a masik petefeszked is, ami mukodhet jol ettol meg! Fel a fejjel, nincs nagy baj!
Renata1989
2016-06-23 08:09:14
Csöpszi. Boldog születésnapot! :) Csajok lenne egy kérdésem,lehet hülyeségnek fog hangzani,de fel teszem. Ugye nem lehet az hogy a Trimeszter lenne az oka a cisztának? Mert elotte is voltam nődokinal,és nem volt.. Most meg ott van...
hugery
2016-06-23 07:58:39
Csöpszi boldog születésnapot!
Mai hőm.
csöpszi
2016-06-23 07:01:59
Koszonom lanyok! :)
Kolibri, jol megugrottal! :) szep!
Vikoc szerintem nem veszesen magas, nekem is ugralt ossze vissza. Hamarosan ovu?
Kolibri84
2016-06-23 06:58:04
Lemaradt a mai
Kolibri84
2016-06-23 06:57:01
Boldog szulinapot Csopszi!
En ma igy allok:
Vikóc89
2016-06-23 06:45:55
1-2 oldallal lemaradtam előbb...
Isten éltessen Csöpszi! :) Kívánom, hogy teljesüljön a legnagyobb vágyad! :)
Renáta szerintem a ciszta elég hamar képes kialakulni, de olyan hamar el is tud tűnni. Tipp (1 próbát megér): napi 3x, 3 napon át ülőfürdő cickafark+kakukkfű+csalánlevél kombóból. Anyósomnak és a lányának is segített. Doki mondta, hogy cisztája van, menjen vissza kontrollra 1 hét múlva. Megcsinált 2 kúra ülőfürdőt 2-3 nap különbséggel. Kontrollon már kisebb volt. Kért egy hét haladékot. Még 1 kúra... Következő alkalommal már nyoma sem volt. Nagyon gyógynövényes egyébként, mert nem szedhet be akármit a gyógyszer allergiája miatt. Ő pl. védekezésre is valami ülőfürdőt használt akció után. Csak akkor lett várandós, amikor tényleg gyereket szeretett volna.
Vikóc89
2016-06-23 06:28:32
Csöpszi jó az az érték. :)
Nevergiveup érzem a csontjaimban, hogy már akkor hallani fogod azt a szívhangot. :)