Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-06-22 07:02:42

Vikoc, koszi, remelem!
Maganlabor, meg ma megvan az eredmeny. :)
Vikóc89
2016-06-22 06:46:45

Szia Csöpszi! :)
Szerintem nincs cisztád, csak a PÉ viselt meg. A hőd is teljesen normális a luteálisban szerintem. De mondjuk nem árt, ha megnézeted. Eredményt egyből kapsz? Vagy kb. 10 nap?
csöpszi
2016-06-22 06:36:58

Jo reggelt lanyok! Ma megyek progit nezetni es remelem kiderul mitol magas a hom. Szerencsere 3 napja nincs semmilyen szurka nyilallas a petefeszkembol ugyhogy remelem csak rosszul gondoltam a cisztat.
Nevergiveup
2016-06-21 21:48:08

Kicsifény, aranyos vagy köszi!:) Még nem merek olyan nagyon hinni benne, kell az az uh...:)

Ági! Nekem nehezek a cicik ovu óta, nemvárt körül enyhült, most megint jobban fáj, de nem vészes (ez mondjuk nekem mindig mensi jelző volt). Alhasamban egészen más nem görcsös érzések vannak, inkább húzódik, olyan izomlázszerű, és pár napja volt egy nagyon éles nyilallás, ahol kétrét kellett görnyedjek annyira fájt...akkor kezdtem gyanakodni.:) 3 napja pedig olyan vagyok mint ha másnapos lennék...émelygek, de közben nagyon ennék folyton, hogy nyugtassam a pocim...mindig valami meleget, levest pl.:))) Pont ilyen szoktam lenni másnaposan is.:)))

Jövő héten megyek majd csak dokihoz szerintem, akkor leszek mensi alapján 6+0.
Kicsifény
2016-06-21 20:22:08

Nevergiveup, húúúú, nagyon nagyon örülök nektek! Halkan gratulálok! :)

Mostantól mindenkinek az új jelszava a csoportban: Never give up! :)))

Üdv az újaknak!
mütyűr
2016-06-21 20:20:31

csöpszi! Én is sok sikertörténetet olvastam a trimeszterrel kapcsolatban, ezért is szemezgetek vele,de még nem tudom. Remélem rendeződik a menzid, és bízom benne, hogy hamarosan sikerülni is fog! Nekem nagyon erős vérzésem volt most ami a missed ab után volt, 27.-én megyek uh-ra,akkor lesz a 13. napom, kíváncsi vagyok, hogy van e peteérés. Bízom benne, hogy beindul a szervezetem magától,és nem kell megint closty.
Ági41
2016-06-21 19:27:50

Nevergiveup, szeretnék én is gratulálni neked?
Neked van valami jeled? Cicifájás stb.

Nekem még nem fájnak a cicik, alhasi enyhe fájdalmon kívül más tünetem nincs. Szerintem kissé fáradékonyabb vagyok.
csöpszi
2016-06-21 14:38:46

mütyür! Mensi szerint 6+1 voltunk először UH-on csak egy szabályos petezsákot látott a doki. 1 héttel később nagyobb de szabálytalan, repedezett szélű petezsák embrio nélkül. Kaptam egy hetet hátha a természet megoldja és elmegy spontán de nem ment... 8+2 volt a missed ab... :(
A trimeszterrel kapcsolatbsn nincs rossz tapasztalatom. Mikor elkezdtem szedni még volt egy 3x3 cm cisztám. 2 héttel később már nem volt ott. Most meg úgy néz ki a ciklusom is rendeződik (bár elkiabálni nem akarom) nagyon sok sikersztorit olvastam róla, én bízom benne hogy segít!!!
mütyűr
2016-06-21 12:01:11

csöpszi köszönöm a kedves szavakat. Ha megkérdezhetem hány hetes voltál,és mi volt a baj? ha jól olvasom te szeded a trimesztert is. mi a tapasztalatod vele?
KocsisEdit
2016-06-21 11:27:20

Nevergivup!
Óriási gratula, nyugalmat és könnyű terhességet kívánok!
A többieknek sok erőt, itt a nyár, tessék lazulni, elmenni kicsit pihenni, sokszor hallani, hogy a nyaralás alatt könnyebben jön a picurka! :)
Minden jót!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!