Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nevergiveup akarhogy nezem ez gyonyoru pozi ;)
Koszonon nagyon aranyos vagy!!!
Igen elesbe ment, volt szerelem boven. Juni 11-16 kozott is minden nap :D nem biztuk a veletlenre pedig amugy akkor meg ugy voltam vele hogy eselytelen a honap mert nincs pem. :) most mar "csak" varunk. De nekem ez is hatalmas ajandek hogy volt peteeres. A tobbi is jon majd sorban...!
Nevergiveup
2016-06-23 05:52:14
Ja, és a görbéd pedig milyen szépen “helyrejött”, szép nagy a hőemelkedés, nekem nincs ekkora!:))) Ez a hónap már élesben ment, nem? Mert ebből bárki lehet!!
Na, befejeztem :)
Nevergiveup
2016-06-23 05:49:53
Ja, és nem utolsó sorban BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!:) Ajándékod legyen egy baba a pocakba!:)
Nevergiveup! De jo latvany! Szeeeep!!! :)
Szerintem a D-vitamin szinted nezesd meg! annak a hianya okozhat vetelest!
Nekem ilyen a mai. Ma van a szulinapom :)
Ma csináltam egy kontroll tesztet.:) Hétvégén majd megint lesz egy.:)
Szerintetek milyen hormonokat/ értékeket nézessek meg amíg nem jutok el a dokimhoz (kövi csüt.)? Gondolom HcG, progi, TSH...mi kell még?:)
Renata1989
2016-06-22 21:48:12
Már voltam egy másiknal az nem vált be . Igy vissza mentem a régihez,hozzá teszem magánrendelések ezek. Tudjatok mi az érdekes?! Áprilisban voltam egy másik dokinal,nem latott cisztat.. Most vissza mentem a régi beválthoz,ugymond,és ezzel fogad..
mütyűr
2016-06-22 21:36:39
Renata1989! Szerintem ez nem így működik, hogy 3 hónap menj vissza. Nem akarsz felkeresni egy másik orvost?
Renata1989
2016-06-22 21:08:19
Köszönöm hogy reagaltatok. Hát aggódom. Azert kell várni az átjárhatóságival,hogy hátha a nyár folyamán összejön magától a baba,ugye nyaralás stb.. És utana ha nem,akkor meg csinalja.. nem adott rá semmit,nem mondta mi lesz vele,annyit mondott hogy 3 honap utan menjek vissza ,addigra több mint valószínű hogy felszívódik.. Csinalt rákszűrést is,bizom benne hogy azzal sem lesz semmi.. De ne tudjatok meg mennyire aggódom.. :(
mütyűr
2016-06-22 20:38:15
csöpszi nekem is kellett utroznom amint pozitív lett a tesztem. nekem esténként kellett 2 db hüvelykapszula formájában.
Koszonon nagyon aranyos vagy!!!
Igen elesbe ment, volt szerelem boven. Juni 11-16 kozott is minden nap :D nem biztuk a veletlenre pedig amugy akkor meg ugy voltam vele hogy eselytelen a honap mert nincs pem. :) most mar "csak" varunk. De nekem ez is hatalmas ajandek hogy volt peteeres. A tobbi is jon majd sorban...!