Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2016-06-25 19:27:12

Mai helyzet, sehol semmi egyenlőre.
Renata1989
2016-06-25 12:49:44

Sziasztok.
Meg néznétek ezt nekem,ez volt a nőgyógyásznál.
Bal oldalon 40 mm-es egyrekeszes ,hálozatos szerk képlet ..
A kismedencében cystosus elváltozás nem ábrázolódik ,szabad hasüregi folyadék nem ábrázolodik..
Renata1989
2016-06-25 12:48:26

Sziasztok.
Meg néznétek ezt nekem,ez volt a nőgyógyásznál.
Bal oldalon 40 mm-es egyszerkezetes ,hálozatos szerk képlet ..
A kismedencében cystosus elváltozás nem ábrázolódik ,szabad hasüregi folyadék nem ábrázolodik..
Jelus
2016-06-25 09:22:31

Sziasztok ! Szép napot mindenkinek! Csöpszi, nagyon szép a görbéd, nagyon ígéretes! Kellemes pancsizást :)
Az én hőm sajna leesett, igaz sátorban aludtam, és fáztam hajnalban, de gyanus, mert nekem kb. 24 napos a ciklusom.
Nevergiveup
2016-06-25 07:30:23

Csöpszi! Azta-azta, de fölszaladt!! :)
csöpszi
2016-06-25 07:24:18

Sziasztok! A mai:
Megyünk ki a strandra :D probalok kicsit kikapcsolni mert megint rafeszultem a netre, gyakorira, es olvasgattam. Elobb-utobb ugyis kiderul mizu :)
Jelus
2016-06-24 16:50:29

Kedves Nevergiveup!

Köszönöm a kedves szavaidat. Gratulálok Nektek a Babához! Nagyon jó egészséget kívánok és probléma mentes hónapokat, csodaszép kisbabát! :)
csöpszi
2016-06-24 16:18:22

progeszteron 25,9 nmol/L
HCG 3,6 U/L
ez így most biztos nem baba.... a progi 2 napja 27,9 volt... miért csökkenhet? ez azt jelzi hogy meg fog jönni?
Nevergiveup
2016-06-24 16:05:05

Jelus! Nagyon ígéretes a görbéd az egyik legszeb mostanában!:) Drukkolok Nektek, hogy ne kelljen eljutni az inszemig!!!!:)
Jelus
2016-06-24 15:31:14

Sziasztok! Ez évben (januárban) csatlakoztam a TervezettBaba.hu "felhasználói csapatához", vezetem ciklusról-ciklusra a hőgörbémet. Közben olvasgatlak benneteket is. Kisbabát szeretnénk a párommal, 4 éve vagyunk együtt és sajna nem vagyok már fiatal. Ő 37 éves, én 43. Nekem van már 2 gyermekem, neki még nincs. Januárban bejelentette, hogy ő mégiscsak szeretne egy babát (amit korábban nem akart, nekem meg már ugye volt 2, így éveken keresztül védekeztünk), tehát január óta próbálkozunk, eddig siker nélkül. Vizsgálatokon vagyunk túl: hormonok (rendben vannak, progeszteron és egyéb hormonszint ism kivéve az AMH-t mely koromnál fogva már alacsonyabb 0,34), átjárhatósági is megvolt e hónapban, az is jó. UH-on 10. ciklusnapon 7 mm és 15 mm-es tüszőt láttak, mely igen kicsi, de a menses előtt 7 nappal nézett progi szint mégiscsak norm. szintet mutatott. Ciklusaim viszonylag rüvidek, átlagosan 24 naposak (régen 28 volt). Készülünk a Kaáliba eljutni (gondolom max. már inszemig juthatunk el, koromnál fogva), de sajna a páromnál a bacikat nem igen sikerül kipusztítani. Ennyit magamról. UI: a gyerekeimmel megbeszélve, és engedélyt megkapva vágtunk bele a dolgoba.
Előző terhességeimnél az 1. baba a ciklus 28. napján fogant meg, kb. 10 hónap után. A 2. gyermekem az első próbálkozós hónapban. Na de akkor még fiatal voltam.
Reménykedünk, hátha sikerül még... Kívánom mindenkinek, hogy minél hamarabb sikerüljön, szorítok Nektek és örülök Veletek! További szép napot: Jelus.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!