Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kolibri84
2016-06-26 10:08:09

Nevergiveup minden rendben lesz!

Csopszi szep a gorbed!
Hugery hogy allsz? Mikorra nem varod?

Nalam holnap eldol: mensi elotti nap szoktam visszaesni alaphore.
Kicsit hullamzo, sajnos nem sikerult azonos idoben merni.
Jelus
2016-06-26 07:11:27

Nevergiveup!
Ne izgulj, minden rendben lesz! A baba tudja a dolgát és a természet!
csöpszi
2016-06-26 06:56:10

Sziasztok!
Nevergiveup ismeros az erzes... az igazi kattogas ee parazas akkor kezdodik amikor megjelenik a masodik csik a teszten... mindenki ova int hogy ne stresszelj de amikor sorrakerulsz ohatatlanul elkezdesz mindenen izgulni, ez termeszetes hiszen nagyon uj es kiszamithatatlan a helyzet. de ne probalj azert nem olvasgatni mindenfelet, minden rendben lesz! :) Nagyon drukkolok! ;)
Nekem ma ilyen:
Nevergiveup
2016-06-26 06:24:32

Sziasztok! Vezetem még a görbém (amíg nem megyek a dokihoz, tuti), szépen beállt a hőm...:)
Pár napig most a cicifájdalom volt fő tünet, tegnapra, de főleg ma reggelre visszatért az émelygés....Furcsa, hogy ennek is tud örülni az ember!:)

Ma csináltam még egy tesztet, egyre szebben mutatja, most már hamarabb jön ki a “babacsík” mint a kontroll.:))
http://kepfeltoltes.hu/160626/IMG_20160626_054707_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Csütörtök este doki, nagyon izgulok miatta!! Én hülye elkezdtem olvasgatni a neten (szívhang mikor van ilyesmi)....csak jól megijedtem!:/ :) Na, de nem lesz semmi baj!!!:)

Drukkolok Mindenkinek, tutira olvsgatlak majd titeket.

csöpszi
2016-06-25 22:13:36

Reni, semmi baj! nyugodj meg, ez egyaltalan nem sulyos. Ugyan ilyen cisztam volt nekem is meg nem repedt tuszobol es elmult, nem kellett semmit csinalni vele! 3 honap mulva mikor visszamesz kontrollra mar nem lesz ott nagy valoszinuseggel. Nalam annyi volt, hogy a tisztara felbotult hormonhaztartasom miatt a ciszta mellett nem jott meg es Norcoluttal (progeszteron keszitmeny) hoztak meg. De valakinel erre sincs szukseg, nalad sem lesz!!!! megjon siman magatol es viszi a cisztat is. Szoval tenyleg nincs nagy baj, fel a fejjel ettol meg babad is lehet!!! Drukkolok hogy helyrejojjel hamar! A trimesztert megkerdezted a dokidtol? Szeded most tovabbra is?
Renata1989
2016-06-25 21:34:47

Szia csöpszi . nagyon szépen köszönöm a válaszod,meg nyugtattál picit..
azt mondta a dokim hogy ő azt mondja,nem repedt meg a tüsző és ez abből lett. fel kell szívódnia ... 3 honap mulva kontrol.. hogy mi lett vele.. Most a ciklusom 23. napjan vagyok,nem nincs görbém,e honapban nem vezettem..
Csinaltam egy terhességi tesztet a doki javaslatára,de negatív lett..
csöpszi
2016-06-25 20:56:11

Reni en ebbol annyit hamozok ki hogy van egy 40mm-es cisztad (ezt ugye tudtad eddig is multkor valamivel kisebb volt lehet hogy nott egy picit de az is lehet hogy nem volt egyforman pontos a ket vizdgalaton a meres) semmi koros elvaltozas nem lathato. A dokid mit mondott? A ciklusodban hol tartasz hanyadik napon? Van gorbed?
Renata1989
2016-06-25 19:57:32

Vessetek egy pillantast arra amit irtam legyszives. Mert idegesít a dolog
hugery
2016-06-25 19:53:44

Reménykedem a félbehagyott stimulációnak hátha lenne hatása! 3 naponként volt akció azért nem adom fel!
Kolibri84
2016-06-25 19:48:08

Hugery gyanus vagy :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!