Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki080495
2016-08-10 13:02:00

Dorka
Az én párom is meglepődött hogy hamar sikerült és nem gondolta volna. De amikor elmentünk a dokihoz és látta hogy ott van egyből megváltozott és ahogy telt az idő egyre jobban várta. :) Ne aggódj
csöpszi
2016-08-10 12:31:31

Dorka! ne aggodj, a szurkalas normalis, csinalja maganak a helyet a babo :) tagulnak a szalagok. Lehet azert erzed jobb oldalt mert oda furta be magat :) biztos minden rendben lesz! Drukkolok! A parod pedig lehet eloszor furcsan reagalt de lesz meg 8 honapja felkeszulni es biztos vagyok benne, hogy amikor meglatja az uh-n ellagyul! illetve majd egyre jobban latszik a hasadon meg ha erzi ahogy rugdos kezzelfoghatobb lesz neki is... es hat mikor megszuletik szerelem lesz elso latasra! ;)
Dorka81
2016-08-10 10:59:18

Nevergiveup! Én voltam a másik pozis :) Köszönöm, testileg eddig teljesen rendben vagyok. Nincs émelygés, rosszullét, csak a cicik fájnak eléggé + a jobb oldalamon érzek szúrásokat néha. Ez miatt eléggé parázok, nehogy méhen kívüli legyen, mert sajnos a családban már volt ilyen...
24.-re van időpontom a dokihoz, akkor már 7 hetesek leszünk ha minden igaz,
Lelkileg viszont nagyon cefetül vagyok :( Sajnos apuka nem reagált úgy a hírre ahogy gondoltam. Terveztük a babát, sokszor beszéltünk is róla, de most sokkot kapott, hogy ilyen gyorsan összejött mert nem számított rá, és lehet még nem érzi magát rá készen ő azt hitte kell még 1 év hozzá :( Gondolhatjátok, hogy ez hogy esett nekem :(
Csöpszi! Sokat gondoltam rád a napokban, örülök, hogy ilyen jó híreket kaptál a dokitól és minden a legnagyobb rendben van a babócával. Biztos vagyok benne, hogy továbbra is csupa jó híreket kapunk majd tőled. :)
Többieknek is megy a drukk, hogy sikerüljön! :)
Nevergiveup
2016-08-10 06:42:36

Blake! Nekem is uh-os átjárhatóságim volt, a doki tanácsára előte fél órával vettem be görcsoldót és 1 fájdalomcsillapítót, így gyakorlatilag nagyon enyhe mensis érzés volt csak az egész!:) Kibírható! A babáért meg mindent..:)

Arivett! A változás segíthet, legyen sikered az új munkahelyen, és kopogtasson az a gólya is!:)
Arivett07
2016-08-10 06:26:14

Kolibri nyugi, össze fog jönni! Lamúrra fel! Nekem
apajelölt sajna nincs itthon, nálam csüt-ön lesz ovu.
copfos
2016-08-09 23:00:22

Blake, örülök,hogy a többségnek semmi különös nem volt az átjárhatósagi. Én személy szerint úgy éreztem hogy ott halok meg, mert nekem annyira fájt - uh-s volt. Meg is fogadtam, hogy ilyet soha többet. De különbözőek vagyunk. Mindenkinek más az ingerküszöbe.
Kolibri84
2016-08-09 22:08:14

Arivett jo olvasni!
Sok sikert az uj munkahelyen, biztosan jot fog tenni a stresszmentesebb legkor!

Nekem ma lesz ovu, mindent megteszunk az ugy erdekeben, de mar nem bizom a sikerben igy 9 honap utan :(
Korulottem 4 baratno/ismeros is terhes lett. Szivbol orulok nekik, de elszomorit, hogy nekunk nem sikerul.
kocserzsu
2016-08-09 21:30:15

Akkor hajrá, azt mondják a környezetváltozás jót tesz. Én is bízom benne, mert októberben elköltözünk végre egy szép kertes házba....
kocserzsu
2016-08-09 21:30:14

Akkor hajrá, azt mondják a környezetváltozás jót tesz. Én is bízom benne, mert októberben elköltözünk végre egy szép kertes házba....
Arivett07
2016-08-09 21:24:42

Nevergiveup minden rendben lesz!

Csajok, én szept 1-től megyek új munkahelyre, kicsit nyugisabb lesz, talán meghozza az eredményt!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!