Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kocserzsu
2016-08-09 21:22:15

Figyu! Én februárban voltam Honvéd kórházban átjárhatóságin és totál pozitív tapasztalatokkal tudok beszámolni. Nekem mind a két petevezetek le volt tapadva és igazából szinte semmit nem éreztem. Kicsit feszített a kontrollanyag, akkor éreztem kicsit olyan görcsöt mint amikor meg akar jönni. Egyébként meg tényleg semmi az egész, és tök élveztem, ahogy a monitoron nyomon követhettem az egészet, láttam ahogy megnyílnak szépen a petevezetékeim. Szóval hajrá, semmi baj nem lesz. Feleslegesen ne stresszelj ezen.
Arivett07
2016-08-09 21:22:06

Szia Blake! Az àtjárhatósági kibírható. Nekem uh-s volt. Nem is a vizsgálat fájt, hanem utána kb 20 percig volt erősebb mensi görcs, de aztán azt is mintha elvágták volna. Én is össze olvastam előtte róla mindent, de szerintem sokan túlóznak. Szerintem vágj bele, jobb minél előbb tudni mi odabent a helyzet.
Eprike
2016-08-09 21:16:42

Kedves barátnőm volt petevezeték átjárhatóságin és neki nem fájt. Ultrahangoson volt, annyit mondott kicsit kellemetlen, de nem rosszabb mint a mensi görcs.

Sokan túloznak illetve úgy vélem, annak fájhat akinek nem átjárható... persze ezt csak gondolom :)

Például én a lamináriától is féltem missed abnál... naaagyon féltem, mert olyanokat olvastam, hogy huh... aztán semmi nem volt... legszomorúbb napomon is vigyorogva és hálálkodva másztam le az asztalról, hogy egyáltalán nem fájt...

Szóval nem kell félni :) És tudtommal itt is volt pár lányzó akik szerintem tudnak mesélni, és ha jól rémlik egyiküknek sem volt fájdalmas. Szal hajrá és ügyesen :)
Blake1757
2016-08-09 20:59:32

Nevergiveup , csöpszi, gratulálok a babához :)
Lányok ma hivtam a dokim, mert májusban hpv gyanus volt a rákszűrésem, csináltattam hpv tipizálást. Azt mondta a dokim , hogy megjött az eredmény. Van állítólag hpv-m , de azt mondta nincs olyan ami betegséget okozna... (mást nem mondott telefonon... Így is sietett , mert rendelt. ) Jövőhéten megyek a papír alapú eredményért. Remélem nem lesz gond.
Valamint javasolta a doki, hogy mivel nem akar jönni a baba menjek el petevezeték átjárhatóságira. Bevallom őszintén félek tőle. Azt hallottam baromira fáj... :(
kocserzsu
2016-08-09 19:21:29

Köszi Eprike! Igen, úgy néz ki, hogy tényleg volt ovum, a hőgörbém is szépen alakul... Bár nekem múlt hónapban a menstruáció alatt is magasan maradt... Reménykedem, hogy nem kezdek el barnazni úgy ahogy szoktam. Amúgy szedek baratcserje kivonatot, elvileg segít, sok jót hallottam róla. Hátha nekem is be fog válni. Az ember már bármit kiprobal, csak hogy sikerüljön.
Eprike
2016-08-09 19:09:56

Kocserzsu, nagyon szép lett a progid, így biztosan megvolt az ovu :) Reméljük baba is lesz a végén :D

Nevergiveup, HPV ... sjanos missed ab után nekem is volt benne részem nagyon durván... műteni kellett volna, de nem mentem, féltem... amikor meg rászántam magam időpont miegymás elmúlt... méghozzá sima babahintőporral. Minden nap akár többször hintőporozás! Akár akkor is, ha csak egy szem van :) Engem megmentett a dolog :D
csöpszi
2016-08-09 17:24:16

Nevergiveup, tuti minden rendben lesz! Hogy szalad az ido?! Nemreg posztolrad az oromhirt... Oh nagyon tartanek mar ott ahol Ti, de hat mindennek eljon az ideje. Ha ugyes a szonografus es megmutatja magat a picur, lehet, hogy mar a nemet is megtudjatok! Gondolok ratok! :))
Hajra a tobbieknek is!!! :)
kocserzsu
2016-08-09 17:22:05

Köszi szépen! Aranyos vagy! Mi is bízunk a legjobbakban... csak félünk a csalódástól....Holnap után is megyek progit nezetni... Pénteken pedig 3.pontos inzulin terhelés. Kíváncsian várom az eredményeket. Aztán megyek vissza az endokrinologushoz...szurkoljatok
Nevergiveup
2016-08-09 17:17:09

Ó, hát a hőd is szépen halad fölfele!:) Ebből bármi lehet!:) Szurkolok!!:)
kocserzsu
2016-08-09 17:08:01

Óh bárcsak valami jót jelentene!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!