Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Még nincs meg az eredmény, de szerintem hamarosan megkapom e mailen. Minden jót kívánok Nektek, bízom benne, hogy a párod megnyugszik és átértékeli a jelenlegi hozzáállását, amikor meghallja majd a picike szívdobbanását. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Akár, hogy is alakul, te egy nagyon szimpatikus ember vagy, még így ismeretlenül is. Kívánom, hogy minden álmod váljon valóra, legyetek nagyon boldogok.
Dorka81
2016-08-12 14:37:02
Kocserzsu, Megvan már az eredmény? Szerintem ne tekintsd azt a legrosszabbnak ha fizikálisan minden rendben van veletek. Örüljetek neki, ha így van és semmi szervi bajotok nincs :) A lelki blokkok oldhatóak ha ott van a bibi
Blake, Arivett köszönöm nektek is a biztatást, Jelus neked is, hogy megosztottad velem a történetedet. :)
Szerintem egy nőnek, azzal, hogy babát vállal, kénytelen vmilyen szinten abba is belegondolni, hogy simán benne van a pakliban, hogy egyedül kell majd felnevelnie a gyermekét. Akármilyen boldog is jelenleg a párkapcsolat az élet egy vonallal átírhatja a jövőt. A családi/baráti körömben is sajnos sok a példa, hogy 7 hónapos terhesen csalta meg és hagyta ott a barátnőmet a férje ill. pár éves gyerekkel/gyerekekkel. :( Szerencsére ellenpélda is akad bőven, ahol boldog kapcsolatban nevelik fel a gyerekeket.
Próbálok pozitívan hozzáállni a jelenlegi helyzethez, türelmesen kivárni az első vizsgálatot és bízni abban, hogy észhez tér. :) Ha netán továbbra is ragaszkodni fog a megszakításhoz és ez a kapcsolatunk végéhez vezet, akkor ennek sajnos így kell történnie. Az lesz a sorsom és utam, hogy egyedül csináljam végig, megadjak mindent a picinek ami tőlem telik és a párom nélkül legyek boldog kismama, mert igenis az leszek!!!
kocserzsu
2016-08-12 09:34:49
Köszönöm szépen az infókat! Igazából örülnék ha végre talalnának már valami magyarázatot az eddigi sikertelen próbálkozásainkra... Az a legrosszabb amikor minden eredmény szuper és mégsem jön a baba...talan majd most...
Tsibe
2016-08-12 09:19:29
Gyorsan rákerestem, annyit találtam, hogy 5,5-ös érték felett, hiába van határértéken belül, károsodott éhgyomri vércukorszintre utalhat, ami az IR egy súlyosabb fajtája már. Gondolom azért mondta a vérvételes doki, hogy magas, mert közel van ehhez az értékhez. De azért ne hagyd magad ijesztgetni, ez egyáltalán nem a világvége, pláne, amíg nincs meg a többi eredmény :)
Tsibe
2016-08-12 09:09:11
Kocserzsu, nekem is 5 és 5,5 között szokott lenni az éhgyomri cukor. Ez alapvetően normálisnak számít, de anno mikor olvasgattam IR témában, sok helyen leírták, hogy 5 alatt lenne igazán jó az éhgyomri vércukorszint, hiába 6 a határérték. Hogy miért van ez így, már nem emlékszem sajna:(
kocserzsu
2016-08-12 09:02:12
Az tökéletes Nevergiveup!
Nevergiveup
2016-08-12 09:00:07
Szerintem is csak az a lényeg h az éhgyomrihoz képest milyen a 60 és a 120 perces! Nekem 4,7- 5,1- 5,4 volt a cukor 3 értéke.
kocserzsu
2016-08-12 08:58:11
Igen neztek mindent, 3pontos vizsgálat volt. Délután lesz eredménye az egésznek. Hát igen a határ értéken belül van, azt én is néztem, de ő azt mondta ez azért magasnak számít. Kíváncsi vagyok majd mit mond az endokrinologus.
poisonivy
2016-08-12 08:57:24
Kocserzsu!
Én is IR-es vagyok, nekem is volt már ennyi az éhgyomri. Nem mondták, hogy magas lenne. Szerintem ez nem vészes. Inkább az lesz érdekes, hogy a többi cukor és inzulin értéked hogyan alakul.
Nevergiveup
2016-08-12 08:55:18
Kocserzsu! Abban a laborban ahol én vetettem anno, ott 3,5- 6,1 a tartmány...nekem 4,7 lett. Szerintem nem magas, bár elvileg a vv-es nőnek jobban kellene tudnia. A többi érték? Inzulint is néztek gondolom!