Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt csajok! Van ott valaki aki IR-es, vagy volt már terheléses vercukor vizsgálaton? Most voltam és az éhgyomri vércukrom:5.6 Szerintetek ez magas? mert a nőci aki levette a vért azt mondta ez elég magas, nem szabadna ennyinek lennie.
Lehet, hogy ezért nem akar jönni a baba nálunk? Mit Mit gondoltok?
Blake1757
2016-08-12 08:03:33
Arivett07, látom nem csak én vagyok ilyen szorult helyzetben... Júniusban voltam vizsgálaton (progeszteron ex. -t szedése után ,mert májusban a clostylbegit szedése után ciklus 13. Napján volt ovum, csak vékony volt a méhnyálka (5 mm)) na szóval júniusban megint 13. Napon ugyanúgy volt ovum, a méhnyálka is megfelelő volt 10 mm. Mondta doki, hogy ha most ráfekszünk a témára, akkor abból baba lesz... De sajnos a párom 1200 km-re volt ekkor és 2 hét múlva tudott csak hazajönni. Szóval, nem könnyű így.
Barboca nekem a clostylbegit szépen hozta az ovut, valamint lerövidítette a ciklust, mert a szedésekor és utána is egy hónappal 28 napos volt a ciklusom. Amit tapasztaltam még, hogy baromi erősek voltak a görcseim, de ez inkább a progeszteron miatt volt.
Dorka, nyugi nem lesz semmi baj. Ha látja az uh-n biztos ő is beleszeret a gondolatba, hogy babátok lesz :)
Arivett07
2016-08-12 07:32:57
Dorka! Érdekesek ezek a pasik. Az én párom is egyszer akar, egyszer nem! Én is kivagyok ettől a hullámzástól. Nálunk ő külföldön dolgozik, és havonta jár haza. Mindig azzal érvel, hogy nem akar lemaradni semmiről, így meg, ezzel a munkával lefog. Ok, én ezt értem, de én is elmúltam most júliusban 33, nem akarok várni. Csak telik az idő. Így is már 2 éve semmi :-( Lombikra viszont a munkàja miatt nem tudunk menni. Úgyhogy tudom milyen amikor a màsik fél mégis visszakozik, egy világ omlik benned össze! De szerintem ha elmegy veled a dokihoz, vàltozni fog.... :-))))
Nekem tegnap volt ovu, éreztem is rendesen, nyák is bőven, de sajnos most is egyedül vagyok itthon:-(
Hajrá csajok!!!!!
Barboca47321
2016-08-11 17:36:50
Sziasztok! Van köztetek olyan aki clostilbegyt et . Szedett vagy szed mi a tapasztotok? Nagyon köszi a válaszokat! Szép napot nektek!!
Bocsi hogy ide is beirtam)
Jelus
2016-08-11 16:55:57
Sziasztok! Szia Dorka81!
Együtt érzek veled. Tudom mit érzel, annak idején én is átéltem hasonlót. A kisfiam 14 éves, tervezett baba volt. Apukájával 4 éve voltunk együtt, amikor eldöntöttük, hogy vállalunk közös babát. Hamar teherbe estem. Amikor közöltem vele, hogy terhes vagyok, teljesen meghülyült. El is pakolt tőlem. Azt mondta vetessem el. Nagyon-nagyon rossz érzés volt, nem tudtam, hogy mit tegyek. Testvérem rábeszélt, hogy ne tartsam meg a terhességet, mert már volt egy másik gyermekem, 2 gyermeket egyedül felnevelni nagyon nehéz. Nagyon fájt minden... Utoljára felhívtam a pasast, közöltem vele, hogy úgy gondoltam, hogy elvetetem a babát, de akkor őt soha a büdös életbe nem akarom látni. Erre azt mondta, hogy vissza jön, gondolkodott, tartsuk meg a babát.... Vissza jött... Eleinte normális volt, a terhesség vége felé már nemigen foglalkozott velem. Megszületett a fiunk. Gyönyörű, egészséges kisfiú. Az apjára nem igazán támaszkodhattam, hol velünk volt, hol nem, mikor milyen kedve volt. 2 éves volt a pici, amikor én küldtem el az apját. Nem bántam meg semmit, örülök, hogy megszületett. Ma már 14 éves fiú. Gyönyörű, szép, okos gyermek! Nagyon sok boldog percet adott nekem! Imádom az életemnél is jobban!
Dorka, a baba a tied! Az apuka nem érzi át, azt amit te. Szerintem meg fog enyhülni, igen menjetek el együtt az orvoshoz majd.Sokat számít.
Én asszisztensnőként dolgozom, egyszer nőgyógyászaton helyettesítettem. Volt egy terhes kismama,közel 40 éves volt. A férje nem akarta a babát. A hölgy nagyon ki volt, de azt mondta, hogy megtartja a babát és kész. Másnap elhozta a férjét is. Az orvos elbeszélgetett velük, a papa is bent volt az ultrahangon. A hölgy akkor is mondta a férjének, hogy ha elválnak egymástól is megtartja a babát. Azóta a baba már megszületett, szerintem 12 éves körüli lehet most. Azt, hogy együtt vannak -e a szülők , nem tudom. Szerintem a hölgy jól döntött.
Nők vagyunk, anyák vagyunk, és nem játékszerek. Kitartást kívánok Neked. A döntés a te kezedben van. Kivánom, hogy minden rendeződjön kettőtök között!
kocserzsu
2016-08-11 15:14:39
Sziasztok csajok! Ma voltam újabb progeszteron vérvételen.
A ciklus 21. napi eredménye: 55.3
A ciklus 23. napi eredménye: 61
Szerintetek?
Niki080495
2016-08-11 13:55:49
Bocsi elvetetni azt akartam írni.
Niki080495
2016-08-11 13:54:38
Dorka
Értem de az mégis csak durva hogy képes lenne szegény kicsit elvezetni holott ő semmiről nem tehet...:( gondolhatta hogy akár mikor sikerülhet a baba...1év az elég sok idő.. persze van olyan rengeteg akinek nem sikerül sokáig teherbe esni de azt mondják hogy átlagba akinek semmi baja, az kb fél éven belül terhes lesz. Biztos nagyon rosszul érezheted magad hogy így viselkedik.
Dorka81
2016-08-11 13:40:48
Kocserzsu, Megfogadtam év elején, hogy a nem várt előtt nem tesztelek, nehogy csalódás érjen (egyszer már volt úgy, hogy megfogant, de a mensivel el is ment)
Niki, Arra fogja, hogy most nagyon sok a munkája (nincs annyi ideje jelenleg rám sem, mint amennyit szeretne) és ő azt hitte lesz kb 1 év amire összejön és akkorra már neki is kedvezőbb lenne a dolog.
Dokihoz mindenképpen el akar majd jönni velem. Addig még van majdnem 2 hét, remélem addigra az agyában is sikerül helyére tennie a dolgokat :)
Niki080495
2016-08-11 11:03:46
Dorka
Szerintem üljetek le és beszélgess vele hogy most mi a baj?! A párom annó amikor elmondtam neki totál ledöbbent hogy sikerült és annyira nem újjongott és megkérdeztem tőle most hogy akkor ő milyért volt furi és ő azt mondta hogy kicsit megijedt a felelősségtől meg persze az új helyzettől. Lehet hogy tényleg csak a sokk miatt ilyen..ha mész dokihoz akkor mindenképpen menjen veled mert az sokat segíthet...én 5hetes voltam és akkor még csak egy kis pötty volt de amikor látta párom teljesen megváltozott.. kimentünk a dokitól és egyből kérte el tőlem az uh képet hogy újra megnézhesse utána hívta az anyukáját hogy elújságolja a hírt. :) Remélem minden rendben lesz és párod is megnyugszik.
Ma így állok szerintetek mikor kéne megjöjjön? Tudom hogy nem húzta be az ovut de szerintem 28án volt.
Lehet, hogy ezért nem akar jönni a baba nálunk? Mit Mit gondoltok?