Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Már csak 2 nap a betöltött 12. hétig.:) Szombaton genetikai uh! Izgulok nagyon, néha szurkál a hasam itt-ott, olyan mint amikor fel voltam fázva, de remélem minden rendben van!
Volt/van pár kellemetlen dolog (gombás fertőzés ami még sohasem volt, HPV gyanús szemölcsszerűség - majd kell új citológia a 12. hét után), de annyira nem foglalkoznak vele a dokik, hogy igyekszem én sem ráparázni, és remélem a picire semmi sincs hatással, jól érzi magát bent!:)
Kocserzsu! Ez nagyon szép magas progi, nekem sosem volt ilyen magas (talán egyszer Clostys hónapban), szóval drukkolok, hogy jót jelentsen!:) Görbéd?
kocserzsu
2016-08-09 16:47:42
Megjött a progeszteron vérvételem eredménye a ciklusom 21. napján : 55,3
referencia érték: 16,40 - 59,02 nmol/l
csöpszi
2016-08-09 15:29:13
Koszonom Nevergiveup!! a dokim is azt mondta hogy ez teljesen renben van, ugyhogy en sokkal nyugodtabb vagyok mint eddig, bar eddig sem paraztam tul a dolgot. Minden rendben lesz, erzem :) Te hogy vagy?
Nevergiveup
2016-08-09 15:23:17
Csöpszi!
Nagyon drukkolok!!!!! Én 6+0 hetesen voltam anno, akkor már pulzált a szívcső, hamarabb nem tudom mit szoktak látni, de ez teljesen normálisnak tűnik!:)
Majd írj mielőtt újra mész, hogy lehessen sokat gondolni Rátok!:)
Nem emlékszem ki volt másik kismami aki nemrég pozit tesztelt, bocsi!:( Te hogy vagy?:)
csöpszi
2016-08-09 15:16:18
Azert utana kerestem ezt talaltam: "A felritkulás jelezheti a beágyazódás helyét. Mikor még nagyon korai, akkor szoktak csak felritkulást látni"
csöpszi
2016-08-09 15:12:22
Agi, a felritkulas szerintem meg a petezsak elott van, kozvetlenul a beagyazodas utan, aztan mar nem felritkulas latszik hanem annak helyen a novekvo petezsak, aztan prtezsak es szikholyag. Majd petezsak szikholyaggal embrioval, szivcso pulzalassal.
Ági41
2016-08-09 14:27:23
Csöpszi, felritkulást nem láttak?
Nekem 5 hetes terhesség elején a nődoki felritkulást látott.
csöpszi
2016-08-09 12:50:10
Sziasztok lanyok!
Ma voltunk uh-n. mensi szerint 5+4 hetesek vagyunk de nem 14. hanem 15.napon volt ovum tehat en inkabb 5+3-nak tekintem.
5x12mm-es petezsakban szikholyag latszott, en 8s lattam :) a szonografus es az orvosom szerint ez teljesen kielegito a terhessegi koromhoz. 10 nap mulva (jovo penteken ekkor 6+6 vagy 7+0 leszunk) kell visszamennem, addig meg picit izgulunk, de mindenki biztatott es engem is megnyugtatott, hogy nem egy ures petezsakot lattam, mint februarban :) vert is vettek mar tolem 6 fiolaval+ vizelet. Utrot tovabbra is szedem. Drukkoljatok!!!
Niki080495
2016-08-09 00:23:04
Nanicke
Próbáld meg újra beírni arra a napra a mért hődet:) egyébként ha ott esett le akkor valóban ott lehetett az ovud! :) Hajrá;)
kocserzsu
2016-08-08 22:07:29
Akkor nagy gond nem lehet. Kíváncsi vagyok a holnapi progeszteron szintemre!
Már csak 2 nap a betöltött 12. hétig.:) Szombaton genetikai uh! Izgulok nagyon, néha szurkál a hasam itt-ott, olyan mint amikor fel voltam fázva, de remélem minden rendben van!
Volt/van pár kellemetlen dolog (gombás fertőzés ami még sohasem volt, HPV gyanús szemölcsszerűség - majd kell új citológia a 12. hét után), de annyira nem foglalkoznak vele a dokik, hogy igyekszem én sem ráparázni, és remélem a picire semmi sincs hatással, jól érzi magát bent!:)
Kocserzsu! Ez nagyon szép magas progi, nekem sosem volt ilyen magas (talán egyszer Clostys hónapban), szóval drukkolok, hogy jót jelentsen!:) Görbéd?