Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tsibe
2016-08-08 11:26:19

Sziasztok!
Rég jártam erre, kicsit elengedtük most a baba témát.
Kocserzsu, én is barnáztam akár 5-7 napig is. Bár ilyen hosszú idő ritkán fordult elő, 3-4 nap volt a jellemzőbb. Progim mindig tökéletes. Hashimotom és egy enyhe IR-em van, gyógyszert nem szedek (IR-re), csak CH diéta és mozgás. Már az első ciklusban csökkent a barnázás. Mostanra már nem tartom a 160g CH diétát. Magas fehérjetartalmú étrenden vagyok a sok edzés miatt. A barnázás teljesen megszűnt. Jövő hét környékén tervezek egy IR vizsgálatot, kíváncsi leszek mit mutat.
hugery
2016-08-08 11:03:09

Új ciklust kezdtem, a sokadikat.
kocserzsu
2016-08-08 10:29:31

Kedves Mircsi! Én 31 éves vagyok és már több mint egy éve néz jön a baba....
Mircsi
2016-08-08 10:22:00

Kocserzsu!
Nekem is általában 3-4 nap a barnázás, vagyis inkább annyira minimális, hogy csak a wc-papíron látszódik..nekem is minden rendben..elvileg.
Te hány éves vagy, persze csak, ha megkérdezhetem.?
(Én 39, és van egy 8 éves kislányom)
kocserzsu
2016-08-08 09:17:34

Csajok! Van itt valaki aki menstruáció előtt barna folyást tapasztal akár több nappal is a nem várt előtt? Mert nekem már a mensi előtt 5 nappal jelentkezik... És azt mondták a dokik, hogy minden rendben, ne izguljak... De szerintem ez néma normális. Pedig a progim is rendbe van...
Niki080495
2016-08-08 09:14:03

Mircsi
Szerintem a 10.napon volt ovud úgyhogy akkor ma van a nemvárt.
Mircsi
2016-08-08 08:07:01

Ilyen rövid lett..
Jelus
2016-08-08 07:13:07

Sziasztok! A pajzsmirigy terhesség alatt kissé fokozottabban termel, megpörgeti az anyagcserét, ezért csökken a pajzsmirigyre ható hormon (TSH),feedback mechanizmus. Ezért is magasabb a testhő, szaporább a szívfrekvencia, van akinek egy picit a pajzsmirigye is megnagyobbodik. Ez élettani jelenség.
Nevergiveup
2016-08-07 18:42:36

Kocserzsu! Erre nem tudok mit mondani...nekem 1 havi Trimeszter adag segített, és 2 év után baba lett. De van itt aki ellene van. Dokitól kellene megkérdezni! Nekem a 2 feletti TSH-m nem rontotta, mondom, mostanra alacsonyabb mint valaha.:D Szóval ennyit erről a jód dologról. Sajna nem tudom, lehet neked nem tett/tesz jót. De szerintem kell majd 1-2 hó múlva új kontroll eredmény.
kocserzsu
2016-08-07 18:14:40

Nevergiveup! Nagyon örülök, hogy nektek sikerült. Nekem kb fél éve nézték először és akkor 1.4 volt, Nem tudom mitől emelkedett meg. Trimesztert szedek pár hete es van benne jód,talán attól van. De akkor most hagyjam abba?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!