Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kocserzsu
2016-08-11 10:18:26

Aztaaaaaa... hogy bírtad ki olyan sokáig?
Nevergiveup
2016-08-11 10:12:44

Az enyém ilyen volt!
Dorka81
2016-08-11 10:11:45

Aug. 2.-án, de akkor már nagyon erős pozitív volt és azonnal látszódott. :)
kocserzsu
2016-08-11 09:51:21

Reménykedünk nagyon...Te mikor csináltál először tesztet?
Dorka81
2016-08-11 09:41:09

Kocserzsu! Köszi a biztatást! :)
Szerintem nagyon szépen alakul a most a hőd. Nagyon biztató,tök jól fent van 37 felett. Ha még pár napig ott marad, akkor simán tesztelhetsz is :)
Az enyém ilyen volt:
kocserzsu
2016-08-11 09:07:01

Kedves Dorka! Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz a pároddal. Ne stresszel ezer magad! Biztos bepánikolt... Bár ha eddig ennyire várta, tényleg furi, hogy így megváltozott a véleménye... Szerintem azért ezt mindenképpen beszéljétek át. Szurkolok nagyon, hogy minden rendben legyen... Bárcsak mi is ott tarthatnank mint ti... Esetleg nincs mutiba egy hőgörbéd? Az enyém szerintem egész szép. Ma voltam megint progeszteron vervetelen... Holnaptól meg terheléses inzulin...
Dorka81
2016-08-11 09:00:55

Kolibri, köszönöm, ez nagyon jól esett.
Niki, fél éve próbálkoztunk, rengetegszer simogatta a hasamat, hogy talán benne van már a kis Dóri...minden "nem vártnál" tök szomorú volt, tudatosan készültünk rá. Értetlenül állok én is és anyukám is a helyzet előtt. Próbálok türelmes lenni és nem ordítani vele, hátha tényleg csak a hirtelen sokk váltotta ki belőle. :( Ha nem, akkor lehet ez a sorsom, hogy egyedül kell majd végigcsinálnom... és végig is fogom! :)
Niki080495
2016-08-10 20:54:28

Dorka
Remélem elmúlik ez a párodnak de azt nem értem hogy ha próbálkoztatok hogy legyen baba akkor most, hogy sikerült miért mondja hogy nem kéne megtartani?! Ez azért furi mert tervezett baba. Szegény kicsi nem kérte az életet ti akartátok nem értem a hozzáállását. Én tuti leteremtettem volna a párom egy ilyen miatt.
Kolibri84
2016-08-10 17:25:48

Dorka kuldok egy hatalmas virtualis olelest!
Meglatod, minden rendben lesz. Valoszinuleg csak kezdeti sokk, ami elmulik hamarosan.
Dorka81
2016-08-10 14:43:48

Csöpszi, Niki! Köszönöm, aranyosak vagytok, én is bízom benne hogy megváltozik a véleménye. Sajnos még így 1 hét után is ő úgy gondolja, hogy nem kéne megtartani... Borzalmas érzés ilyet hallani. Talán az idővel vagy a vizsgálat után változtat az álláspontján.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!