Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kocserzsu
2016-08-20 19:10:53

Nem hinném, hogy terhes vagyok, mert az első nap normálisan véreztem, és a minap mert FSH értékkel kizarnam a terhességet, mert nagyon rossz lett, ráadásul semmi más tünetem nincs.
Niki080495
2016-08-20 17:48:17

Kocserzsu
Én mindenképp csinálnék egy terhestesztet. Ha csak pici vérzés van és a hőd nem esik le akkor lehet hogy babás vagy. Majd írj ha esetleg tesztelnél. ;)
kocserzsu
2016-08-20 16:52:59

Nem tudom mi van de már a ciklusom 3.napján vagyok, épp hogy csak picit vérzem, nem is nevezném vérzésnek, a hőm nem megy le, még mindig 37.Ez mit jelent?
Kicsifény
2016-08-20 14:34:41

Nevergiveup!
Szigethy Adriennél szültem.
A terhesgondozó a B épületben van, a parkoló felől van a bejárat. Ott én csak vérvételeken és ctgn voltam. Dokihoz magánba mentem mindig.
Neked nődokid is ott van?
Nevergiveup
2016-08-20 12:35:42

Kicsifény! Igen ott voltunk!:) Kinél szültél? A kórházba jártál terhesgondozásra? Az merre van, hanyadikon?(Nem működik a honlapjuk..:()
Kicsifény
2016-08-20 12:27:39

Kocserzsu, elég magas az alaphőd. Ahhoz képest nem sokkal emelkedik meg pé után.
Pajzsmirigyed rendben van?

Nevergiveup, nyugi, ha negatív a lelet, akkor minden ok! :-)
A Margitban a 3.emeleti ultrahangon voltál, az újszülött osztálynál? Én ott szültem. :-)
Ha esetleg nem vagy megnyugodva, ajánlom az istenhegyi géndiagnosztikát, ahol csináltathatsz genetikai uht. Mi vmi Krisztinánál voltunk.
Kolibri84
2016-08-20 11:02:55

Csopszi orulok, hogy minden rendben ment :)

Nekem ebben a honapban furabb a gorbem, mint eddig.
Ovu mult het szerda korul volt, es napokig 36,5 volt mielott felment volna a ho.
kocserzsu
2016-08-20 07:18:31

Jelus! Remélem nálam csak az inzulin okozza ezt az egészet, mert nem szeretnék kórházba feküdni. De természetesen bármit megtennék, hogy sikerüljön a baby. Kitartás neked is és biztos sikerül megoldani a dolgot. Én soha nem adom fel! Te sem tedd! Hajrá nekünk
Jelus
2016-08-20 00:10:28

Egyébként én ugyanígy jártam, mint te Kocserzsu. Májusban 8-as FSH-ám volt, rá a 2. ciklusban meg 12. Mensesem nekem is szabályos, és a hőgörbém alapján, progeszteron szint és egyéb tünetek alapján van peteérésem.

Én a héten benn feküdtem a II. Belklinikán a SOTE-n. Kivizsgáláson. Tegnap jöttem haza. Mellékpajzsmirigy túlműködés miatt... Sajnos a gócot egyelőre nem találják. Aug. 29-én megyek nyaki MRI-re. Szorítsatok, hogy találják meg, mert utána jöhetne a műtét és rendbe jönnék, és nem kellene feladnom a baba projektet.

Hát ez az év nekem .... de még nem adtam fel. .....
Jelus
2016-08-20 00:02:31

Szia Kocserzsu! Az AMH-t a ciklus bármely napján meg lehet nézni. Teljesen mindegy mikor. A görbéd alapján szerintem is van peteérésed. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!