Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Lion: köszi a kèrdèst:) Veled miújsàg, mostansàg ritkàn írsz. Jól vagytok?
Sziszi: Nagyon örülök, hogy minden rendben, most màr hàtra dôlhetsz, ès csak èlvezd ki a vàrandóssàgot;)
Józsa: Neked olyan jó humorod van, vedd egy kicsit poènra ezt az idôszakot. Màr a tegnapival letudtàtok a kötelezô kört, ma igyàl meg egy jó sört, vagy kettôt, ès legyen felhôtlen együttlèt a pàroddal. Ha ez nem megy, ne legyen lelkiismeret furdalàsod, ha egy nap kimarad. Nekünk a minden màsnap lett a nyerô, ès a szülinapi buli, sok piàval;)
Andi: Annyira megèrinti a lelkemet ez a sok szomorúsàg, ami benned van. Az utóbbi íràsaid megink olyan szomorúak, mint amikor csatlakoztàl a fórumhoz. Mi lett az elhatàrozàsoddal, hogy keresel egy orvost, aki kezelnè a lelki problèmàkat? Nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön meggyógyulnod!
Minden nap olvaslak titeket, ès a hàttèrbôl izgulok mindenkièrt. Próbàlom a küldeni felètek a pozitív energiàkat, hogy sikerülni fog:)
Mi pènteken megyünk a 12.heti kombinàlt szûrèsre. Izgulok, hogy minden rendben legyen. A 11-12.hèt között szèpen elmúltak a rosszullètek, most màr egyàltalàn nem èmelygek, ami nagy megvàltàs :)
Bius27
2020-02-19 12:16:22
Jozsa: én is ezen gondolkoztam számít-e, mi eddig mindig este 10 körül tudtuk megprobalni mert akkor jött haza a párom, ez eddig nem vált be, így gondoltam reggel csináljuk ebben a hónapban. Egy rokomnak most sikerült a baba, semmi bajuk nem volt 1,5 év után sikerült mert kiderult nem is akkor van ovuja amikor gondolták, mindig rossz időpontban voltak együtt. Egyébként körülöttem is mindenki terhes, 3-4 rokon, ismeros, de még bírom, csak amikor megtudom kicsit rossz, próbálok pozitív maradni. :/
Andi198729
2020-02-19 10:44:24
Ja értem Meli, csak azt hittem, hogy mivel péntekre nem vártad, hogy akkorra lett volna meg a 14 nap luteális.
Józsa, én szintúgy érzek ahogy te. Egyszer hiába sikerült, most több mint másfél éve nem sikerül, és én is hozzászoktam már a sikertelenséghez, főként, hogy legutóbb az inszem sem sikerült. Azelőtt legalább adott egyfajta támpontot, hogy majd azzal sikerülhet, de hogy még az sem, értetlenül álltam a dolgok előtt, minden passzolt, és mégsem sikerült. De most elengedem ezt a témát, elegem van, hogy másról sem szól az életem, mint a babatervezés, rágörcsölés, csalódás, lelki hullámvölgyek. Most más dolgok foglalkoztatnak. Elsősorban az A kategóriás korlátlan jogsi nagymotorra, jelentkeztem tanfolyamra. Ez régi vágyam volt már. Legjobb ha beletörődöm lassan, hogy gyerek nélkül kell leélnem az életem, szerintem nem véletlenül vette el az élet a babánkat, és az sem véletlen, hogy nem akar sikerülni. Milyen rossz volt pont szülinapom előtt 1 nappal negatívat tesztelni, és másnap szülinapot ünnepelni, ahol a férjem terhes unokahúga épp arról számolt be, hogy megy a 12.heti genetikaira, én meg bejelenthettem, hogy még az inszem sem sikerült nekünk. Mondhatom nagyon kellemes élmény volt. Viszont a férjemnek már előre megmondtam, ha megszületik az unokahúga babája, bármilyen bunkónak is fogok tűnni, én nem megyek meglátogatni. Elegem van abból, hogy folyton csak más babáját látogatom, közben belémhasít a fájdalom, hogy az enyémet nem ölelhetem magamhoz. Pedig már több mint két és fél éves lenne. Meg kellett látogatnom a tesóm babáját, a sógorom párjának a lányának a babáját, egyszerűen elég volt. Más lenne a helyzet, ha mi még nem szeretnénk babát, akkor nem lenne fájdalmas, de így, hogy a miénket elveszítettük, és azóta sorozatos kudarcokat élünk meg babatervezés terén, még orvosi segítséggel sem sikerül.
Jozsa85
2020-02-19 09:33:04
Lanyok!
En ma olyan depis vagyok!Itt vannak a szep tüszőim de mar nem tudom elhinni hogy sikerulhet..Sztem megszoktam a sikertelenseget.Legszivesebben ataludnam az egeszet.
Meli19802
2020-02-19 08:53:29
Andi, 14 nap a luteálom az sztem nem rövid. Tavalyi terhességem előtt 30 napos volt a ciklusom aztán 32 napra váltott műtét után, most jött meg 2 nappal korábban ovum 15. nap volt. Aviva tornázom lehet az alakít valamit a cikluson.
Andi198729
2020-02-19 08:45:05
Józsa, szerintem is még egy inszemet próbáljatok meg, hátha sikerül. Mégiscsak kíméletesebb mint a lombik. De bízzunk benne, hogy most sikerülni fog spontán ;-) Mi is talán egyet még bevállalunk később.
Meli nagyon sajnálom, hogy megjött :( Neked is rövidebb a luteális akkor, mert péntekre nem vártad.
Natus, neked is IR-ed van vagy volt? Amikor teherbeestél akkor is fennállt nálad?
Meli19802
2020-02-19 08:24:29
Igen, péntekre nem vártam ma jött... de új ciklus, jövő héten megyek nődokihoz, endodokihoz kontrollra aztán lesz pár kérdésem hozzájuk, mert én is gondolkodom a továbblépésen. :)
rosie
2020-02-19 07:58:32
Óóóó a csudába Meli....akkor korábban is jött?
Józsa ígéretes ,jó lesz!
kismamiknak gratula :-)
Én ma így:
Meli19802
2020-02-19 07:40:00
Sziasztok lányok, én új ciklust kezdtem ma megjött. Szorítok a többieknek, hogy pozi legyen a vége. :)
Sziszi: nagyon örülök vigyázz magatokra. :)
Józsa: hajrá..:) jó lesz ez a hónap biztosan. :)
Jozsa85
2020-02-19 07:39:30
Szerintetek szamit hogy reggel vagy este vagyunk egyutt?
Lion: köszi a kèrdèst:) Veled miújsàg, mostansàg ritkàn írsz. Jól vagytok?
Sziszi: Nagyon örülök, hogy minden rendben, most màr hàtra dôlhetsz, ès csak èlvezd ki a vàrandóssàgot;)
Józsa: Neked olyan jó humorod van, vedd egy kicsit poènra ezt az idôszakot. Màr a tegnapival letudtàtok a kötelezô kört, ma igyàl meg egy jó sört, vagy kettôt, ès legyen felhôtlen együttlèt a pàroddal. Ha ez nem megy, ne legyen lelkiismeret furdalàsod, ha egy nap kimarad. Nekünk a minden màsnap lett a nyerô, ès a szülinapi buli, sok piàval;)
Andi: Annyira megèrinti a lelkemet ez a sok szomorúsàg, ami benned van. Az utóbbi íràsaid megink olyan szomorúak, mint amikor csatlakoztàl a fórumhoz. Mi lett az elhatàrozàsoddal, hogy keresel egy orvost, aki kezelnè a lelki problèmàkat? Nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön meggyógyulnod!
Minden nap olvaslak titeket, ès a hàttèrbôl izgulok mindenkièrt. Próbàlom a küldeni felètek a pozitív energiàkat, hogy sikerülni fog:)
Mi pènteken megyünk a 12.heti kombinàlt szûrèsre. Izgulok, hogy minden rendben legyen. A 11-12.hèt között szèpen elmúltak a rosszullètek, most màr egyàltalàn nem èmelygek, ami nagy megvàltàs :)