Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bius, szerintem az ovu teszt nagy segítség :) én a facellét javasolom, nekem kb ovu előtti délután szokott pozi lenni.
A mikrószkóp szerintem nem jó semmire. Nekem is van, de már 5 nappal hamarabb tiszta pálmafa, amikor ovulálok, akkor meg csomószor már csak részben látszanak a levélkék...lehet neked több szerencséd lenne vele :)
Bius27
2020-02-18 09:37:03
Egyszer vettem eddig, de nem volt egyértelmű nekem, a kontroll csík is világos volt valamelyikélen.A mikroszkoposat akartam még venni, de arról is azt olvastam nem teljesen egyértelmű, így nem vettem meg. 3 hónapot követte nőgyógyász akkor mindig 12.napon mentem hozzá, és rá 2-3 napra volt az ovu, ebből gondoltam kiindulni, de lehet azért ellenőrzöm majd.
doriana
2020-02-18 08:55:41
Meli, én is péntekre nem várom :) nekem ma van még csak a 11. nap, még mindig nem jó helyre húzza...szóval én is szombaton jelentkezem teszttel, ha addig nem jön meg :)
Bius, ovutesztet nem szoktál csinálni? mi akkor szoktunk együtt lenni, amikor az pozitív, vagy látom már az erősödést.
Meli19802
2020-02-18 08:48:14
Lemaradt.. szépen emelkedik a hőd... jó lesz ez. :)
Meli19802
2020-02-18 08:47:34
Péntekre nem várom ha nem jön meg hétvégén tesztelek, de ma megint lementem úgyhogy, szerintem nem kell majd tesztelnem, de ne így legyen. :)
rosie
2020-02-18 08:29:13
Lányok,Meli Doriana mikor teszteltek?
Én ma így...
Bius27
2020-02-18 07:29:12
Én ma így állok, szerintetek ha szerda, péntek, szombat hajnalt megprobaljuk az jó lehet? Gondoltam még a vasárnap hétfőre is, mert eddig szinte mindig a zöld napokon voltunk együtt és legutóbb pl később húzta be az ovut, amikor már nem is próbálkoztunk.
Meli19802
2020-02-18 07:29:01
Sziasztok, én cikk-cakkban nyomom :D
doriana
2020-02-18 07:27:25
Jó reggelt Hölgyeim, én ma így. Természetesen kicsit megfázva...
Micike03
2020-02-17 22:24:29
Szia Andi,
A fiúk a peteéres napján készültek, ovu teszt akkor még a gondolatomban sem volt ;-)
A kislányomnál úgy voltam vele, hogy ami rajtam/tunk múlik azt megteszem. Szerencsére 28 napos ciklusaim voltak akkor, így 9. naptól kezdve minden reggel csináltam ovu tesztet (vizeleteset) szépen erősödő csíkjaim lettek,12.-ik napon erős ovu csikkal. Ovu előtt 3nap és ovu másnapján voltunk együtt. Ovu napján nem!
Most mikroszkóppal néztem a p.e-st. Elvileg 12-24óra van megtermékenyíteni a petesejtet ezért lehet jelentősége melyik napszakban “próbálkozunk”
A ciklus 10,11,12,14.-ik napjàn este és a 15.-en délután voltunk együtt. Az utolsót apa csak “megerősítésének” szánta ;-)
A mikrószkóp szerintem nem jó semmire. Nekem is van, de már 5 nappal hamarabb tiszta pálmafa, amikor ovulálok, akkor meg csomószor már csak részben látszanak a levélkék...lehet neked több szerencséd lenne vele :)